Du er her

3d print

19.09.2017 Nyhed:

Den røde snor klippet til Europas første 3D printede bygning, The BOD i Nordhavn

Jens Kramer Mikkelsen, adm. dir. By & Havn, klippede den røde snor ved åbningen af bygningen, som blev overværet af mere end 100 interesserede. Arrangementet markerede, at opførelsen af The BOD, Europas første 3D printede bygning, var gået i gang med 3D Printhuset som bygherre, designer og projektansvarlig. Væggene og rand fundamentet bliver 3D printet, hvad der kunne ses live ved arrangementet.

08.09.2017 Nyhed:

Hospitalsmaden skal specialdesignes til patienterne

Hospitalspatienter skal have mulighed for at få individuelt tilpassede måltider. Nyt projekt skal udvikle teknologien, som med 3D print og nyudviklede ingredienser skal revolutionere hospitalskøkkenerne. Innovationsfonden investerer 14 mio. kr. i projektet.

10.07.2017 Nyhed:

3D-print frikendes – næsten – for sundhedsrisiko

Ny undersøgelse viser ingen sundhedsrisiko ved brug af 3D-printede produkter – men under printning er det en god idé, at sørge for grundig udluftning.

10.07.2017 Nyhed:

Opførelse af 60 nye ungdomsboliger og 3D-printet hus i Nyborg

I forbindelse med budget 2016 besluttede byrådet i Nyborg Kommune, at der som led i udbygningen af Campus Nyborg skulle arbejdes med at sikre tilbud om nye ungdomsboliger i fremtiden. Denne beslutning realiseres nu ved, at SkanKon gennemfører projekt med opførelse af ca. 60 ungdomsboliger. Der er behov for flere ungdomsboliger i Nyborg Kommune, hvorfor 60 nye boliger imødeses med stor forventning. Hermed sikres de unge gode muligheder for billige boliger.

07.04.2017 Nyhed:

Vink farvel til aftryk hos bøjletandlægen

Nu behøver det ikke længere være ubehageligt at gå til tandlægen, hvis du skal have taget aftryk af dine tænder. På Tandreguleringsklinikken i Gladsaxe Kommune har de fået en tandscanner, der laver en 3D model af dit tandsæt

30.11.2016 Nyhed:

Protolab skal sikre fremtidens kvalificerede medarbejdere

17 virksomheder med i alt 3000 arbejdspladser i Ringkøbing-Skjern Kommune bakker op om et kommende Protolab med laserskærere og 3D-printere i Lem. Erhvervsvækstforum støtter projektet med 1.1 mio. kr. over fire år.

29.03.2016 Nyhed:

To nye erhvervspartnerskaber viser vejen til cirkulær forretning med 3D-print

Fyld pulveriseret beton på en 3D-printer og print nye betonelementer. Fremstil medicin af sukkerroetoppe fra Lolland. Det er nogle af perspektiverne i to nye erhvervspartnerskaber.