Du er her

Aalborg Kommune

03.07.2017 Nyhed:

Systematic vinder udbud af ny it-løsning til elektronisk omsorgsjournal i Aalborg Kommune

Bedre kvalitet, mere sammenhæng, smartere arbejdsgange og borgeradgang. Det er nogle af forventningerne til Aalborg Kommunes kommende elektroniske omsorgsjournal (EOJ), som Systematic skal levere.

23.06.2017 Nyhed:

Youtubere skal skærpe unges opmærksomhed på Digital Post

Region Midtjylland, Aarhus Kommune og 11 øvrige kommuner tager utraditionelle metoder i brug for at øge unges opmærksomhed om Digital Post.

02.11.2016 Nyhed:

Ny borger-til-borger portal i Aalborg

Det bobler med fritidsinteresser og måske du leder efter en at dyrke motion med, en læseklub eller en at tage på udflugt med? Boblberg.dk er det nyeste tiltag for at styrke sundheden både fysisk og mentalt blandt borgerne i Aalborg Kommune og give mulighed for at gøre de ting man holder af.

02.09.2016 Nyhed:

Snak med søgemaskinen på aalborg.dk

Hvis du bruger Google Chrome som browser, kan du tale til søgemaskinen på aalborg.dk frem for at skrive i søgefeltet. Så finder du let den information, du har brug for.

25.04.2016 Nyhed:

Borgerservice er blevet lys og lækker i Aalborg

Borgerservice er blevet renoveret, så det passer til nutidens opgaver og måden at servicere borgerne på. De nye rammer blev officielt indviet af borgmester Thomas Kastrup-Larsen tirsdag den 19. april.

02.03.2016 Nyhed:

Ny kommunaldirektør i Aalborg Kommune

Aalborg Byråd har i går godkendt, at Christian Roslev fra 1. april 2016 bliver ansat som ny kommunaldirektør i Aalborg Kommune. Christian Roslev afløser Jens Kristian Munk, der efter 17 år på posten, har valgt at gå på pension.

09.11.2015 Nyhed:

Aalborg Kommune nomineret til pris for Årets Digitale Initiativ med hele to projekter

I alt ti projekter er nomineret til Årets Digitale Initiativ. To af projekterne er fra Aalborg Kommunes Ældre- og Handicapforvaltning. Det er Digitaliseringsstyrelsen, som står bag prisen.

02.11.2015 Nyhed:

Serviceopkald skal hjælpe ældre med digital post

Hallo, det er Aalborg Kommune – du har ikke læst din digitale post. Har du brug for hjælp? Sådan kan det lyde, når Senior Digital ringer til ældre borgere, som modtager digital post, men ikke læser den.

30.09.2015 Nyhed:

Ny ældre- og sundhedschef i Aalborg Kommune

Magistraten i Aalborg Kommune har godkendt ansættelsen af Annette Secher som ældre- og sundhedschef ved Ældre- og Handicapforvaltningen.

17.09.2015 Nyhed:

GameCity Aalborg samler spilbranchen

GameCity Aalborg er sat i verden for at udvikle computerspilbranchen i Nordjylland. Formålet med GameCity Aalborg er at gøre Aalborg til en af Skandinaviens førende byer inden for den kreative, digitale underholdningsindustri. Bag GameCity Aalborg står bl.a Business Aalborg.

Sider