Du er her

app

07.07.2017 Nyhed:

Aarhus samler begivenheder og events ét sted: Aarhus Kommune

Det skal være lettere at få overblik over de mange begivenheder, events og arrangementer i Aarhus. Kommunen er i gang med at samle oplevelser i smilets by i en samlet database. Et arbejde der allerede har ført til, at der nu kan findes begivenheder på den nye hjemmeside kulturportalen.dk og en helt ny og forbedret udgave af den populære app AarhusGuiden.

06.07.2017 Nyhed:

Lanceringen af bibliotekernes fælles app udsættes

DDB må desværre konstatere, at en ny, fælles app til bibliotekerne bliver forsinket. Det forventes, at der senest i løbet af september kan lanceres en ny app. Aftalen for den eksisterende app-løsning forlænges indtil udgangen af august.

05.07.2017 Nyhed:

God start for Notas nye app til lydbøger

Medlemmerne downloadede appen 25.000 gange i den første uge.

04.07.2017 Nyhed:

Folkemødet 2017: Dialog og netværk på solskinsøen

For tredje gang i træk var OUH med på Folkemødet på Bornholm. OUH og SDU delte en stand med fokus på sundhedsteknologi og fremtidens sundhedsvæsen, hvor der blev afholdt hele 30 events fordelt på folkemødets fire dage.

06.06.2017 Nyhed:

Prøv Manenos læse-app for de 8 – 12 årige

Nu inviterer vi alle Notas 8 - 12 årige medlemmer til at bruge Maneno. Læs med som forælder eller lærer, så du kan hjælpe barnet med at komme godt i gang.

31.03.2017 Nyhed:

Ny kampagne: Vær kritisk over for sundheds-apps

Lægemiddelstyrelsen har lanceret en ny kampagne på Testmedfornuft.dk og Facebook, der skal øge forbrugernes opmærksomhed på at være kritiske over for sundheds-apps, som frit kan downloades eller købes på nettet.

07.03.2017 Nyhed:

Investering sender dansk golf-app ud i verden

Ingenium Golf sætter med Midtjysk Iværksætterfond i ryggen strøm til forholdet mellem golfklubber og spillere. Eksportmarkedet ligger åbent for de midtjyske "disruptere", der konstant udvikler produktet.

27.01.2017 Nyhed:

Følg vejenes tilstand på vintertrafik.dk eller app’en Vintertrafik

I denne vintertid kan være en god ide at tjekke tilstanden på vejene, før man bevæger sig ud i trafikken

27.01.2017 Nyhed:

Studieprojekt på AAU blev startskuddet til ny iværksættervirksomhed

På et semester i entreprenørskab på AAU, New Venture Creation, går man helt nye veje for at vække iværksætterdrømmen hos de studerende. Og det virker. Cand.merc. Lasse Wulff Hansen er netop sprunget ud med egen virksomhed og en ny app, Whapp, der samler alle arrangementer i større danske byer på ét sted.

02.12.2016 Nyhed:

Kampagne: Flere skal advares på mobilen

En annoncekampagne skal få endnu flere danskere til at downloade den populære advarsels-app, Mobilvarsling, der netop er kommet i en opdateret udgave. Mobilvarsling udsender advarsler om farligt vejr, akutte spærringer af motorveje og broer samt beredskabsmeddelelser fra myndighederne. App’en er udarbejdet af Beredskabsstyrelsen i samarbejde med Rigspolitiet, DMI og Vejdirektoratet.

Sider