Du er her

Børne- og Socialministeriet

05.07.2017 Nyhed:

Kommunerne kan frigøre ressourcer til kernevelfærd

Kommunerne har gode muligheder for at frigøre ressourcer til mere borgernær velfærd. Det viser en række nye analyser udarbejdet i samarbejde mellem regeringen og KL.

14.06.2017 Nyhed:

Regeringen nedsætter task force for civilsamfundet

Civilsamfundet rummer potentialet til at udfordre silo- og vanetænkningen i den offentlige sektor, men det kræver de bedst mulige rammer. Derfor nedsætter børne- og socialminister Mai Mercado og innovationsminister Sophie Løhde nu en task force, der skal hjælpe med at udforme en civilsamfundsstrategi.

31.03.2017 Nyhed:

Materialer til ’Sprogvurdering" af børn offentliggjort

’Sprogvurdering 3-6’ er en forskningsbaseret videreudvikling af redskabet ’Sprogvurdering af børn i treårsalderen, inden skolestart og i børnehaveklassen’. ’Sprogvurdering 3-6’ omfatter alle aldersgrupper i børnehaven og børnehaveklassen, idet den også indeholder en 4-års vurdering. Materialer knyttet til ’Sprogvurdering 3-6’ offentliggøres nu og er målrettet til it-leverandører.

24.03.2017 Nyhed:

Minister vil ensrette regler om børneattester

Børne- og socialministeren vil sikre, at reglerne om børneattester bliver ensrettet, så projekter med statsstøtte og kommunal støtte skal følge de samme regler.