Du er her

Bibliotekssystemer

06.07.2017 Nyhed:

Lanceringen af bibliotekernes fælles app udsættes

DDB må desværre konstatere, at en ny, fælles app til bibliotekerne bliver forsinket. Det forventes, at der senest i løbet af september kan lanceres en ny app. Aftalen for den eksisterende app-løsning forlænges indtil udgangen af august.

22.06.2017 Nyhed:

Danskernes Digitale Bibliotek inviterer til fællesmøde om udviklingsplan

DDB inviterer til fællesmøde om udviklingsplanen 2018 for bibliotekernes fælles IT-infrastruktur. Det sker onsdag den 23. august på Vejle Bibliotek. Formålet er at få indspil og afstemme forventningerne til, hvilke gevinster udviklingsplanen for 2018 skal realisere.

08.09.2016 Nyhed:

Kommunerne har valgt ny styregruppe til FBS

Valget til den nye styregruppe for Fællesskabet FBS – Fælles Bibliotekssystem – er nu afgjort. 75 ud af i alt 95 stemmeberettigede kommuner valgte at bruge deres stemme.

07.09.2016 Nyhed:

Bibliotekets IT-system lukker ned

De danske folkebiblioteker og pædagogiske læringscentre har fået udviklet et fælles nationalt bibliotekssystem. Det nye system bliver udrullet i etaper, og nu er turen kommet til Kolding Kommune.

04.09.2015 Nyhed:

Fælles Bibliotekssystem er i luften

Onsdag den 2. september har Horsens Kommune taget Fælles Bibliotekssystem i brug. Dermed er den første kommune kommet i gang med at bruge det system, som næsten alle landets kommuner har tilsluttet sig.

13.08.2015 Nyhed:

Fælles Bibliotekssystem nærmer sig lancering

Selvom sommerferien selvfølgelig påvirker aktivitetsniveauet, arbejder KOMBIT på højtryk for at blive klar både fra centralt hold og ude i kommunerne. Blandt de ting KOMBIT arbejder på lige nu, kan nævnes arbejde med testkonverteringskørsler og færdiggørelse af integrationer til eksterne kommunikationsparter.

11.11.2014 Nyhed:

Fælles Bibliotekssystem går i pilotdrift

En væsentlig milepæl i kontrakten for Fælles Bibliotekssystem blev passeret den 3. november 2014. Dantek/Systematic præsenterede første systemleverance i Horsens og åbnede dermed formelt den planlagte pilotdrift.

11.09.2013 Nyhed:

Ny Bibzoom web platform på vej

Bibliotekernes digitale musiktjeneste Bibzoom, vil styrke sin teknologiske og redaktionelle profil, ved at udvikle en ny Drupal baseret webplatform til musiktjenesten.

29.04.2013 Nyhed:

Et lille lys i det globale profitmørke fylder 50 år

Google ved hvem du er, kender taget på dit hus og husker dine søgeord. At vi én gang har interesseret os for plæneklippere er ikke er nogen hindring for, at vi næste gang foretrækker Marcel Proust. Stedet er vores biblioteker. 50 års fødselaren er Lektørudtalelserne.

18.03.2013 Nyhed:

Nyt fælles bibliotekssystem er sendt i udbud

KOMBIT har annonceret udbuddet af et nyt fælles bibliotekssystem. Projektet arbejder i den kommende tid sammen med kommunerne på at finde den leverandør, der til sommer skal indgås kontrakt med om levering af et nyt fælles bibliotekssystem for folke- og skolebiblioteker.

Sider