Du er her

Billund Kommune

12.09.2016 Nyhed:

Områder med dårlig bredbåndsdækning kan søge om støtte fra bredbåndspuljen

Økonomiudvalget i Billund Kommune ønsker, under forudsætning af tilsagn fra Landdistriktsrådet, indenfor en samlet ramme på 200.000 kroner at understøtte ansøgninger til bredbåndspuljen med støtte, der maximalt udgør samme størrelse som egenbetalingen

02.11.2015 Nyhed:

Billund-direktør vender tilbage til Tønder

Klaus Liestmann forlader Billund Kommune for at blive ny direktør for Børn og Skole, Kultur og Fritid i Tønder Kommune. Klaus Liestmann, der er 48 år og bosat i Varde, har været medlem af direktionen i Billund Kommune siden sommeren 2012. Den 1. december i år bliver han ny direktør for Børn og Skole, Kultur og Fritid i Tønder Kommune.

28.08.2015 Nyhed:

Ny chef til ny stabenhed i Billund

Lise Østermark fra Holstebro er ansat som chef for den nye stabsafdeling Politik og Organisation i Billund Kommune fra den 1. oktober 2015. Den nye chef er valgt i et stærkt felt på 35 ansøgere, og kommer til Billund med bred ledelseserfaring fra både det offentlige og det private.

27.08.2015 Nyhed:

Ny økonomi- og personalechef i Billund Kommune

Helle Kisum fra Ringkøbing er ansat som ny økonomi- og personalechef i Billund Kommune fra den 1. oktober 2015. Den nye chef er valgt i et godt felt af ansøgere, og kommer til Billund med en bred ledelseserfaring fra Økonomiområdet – aktuelt som afdelingsleder i Økonomi- og Personalestaben i Viborg Kommune siden 2011.

15.06.2015 Nyhed:

Brug skærmen eller hen en App

Ældreområdet i Billund Kommune har indført et nyt informationssystem og informationskærme ved hovedindgangene på alle Plejecentrene i Billund Kommune. Det giver en ny mulighed for information om Plejecentrene samt de pårørende/besøgende får nyttige informationer om, hvad der sker på Plejecentret.

19.05.2015 Nyhed:

Velfærdsteknologi: Politisk fokus skaber god borgerservice

En dedikeret ledelse, der sætter den strategiske retning for arbejdet med velfærdsteknologi, giver kommunens medarbejdere et stærkt mandat til at gøre borgere selvhjulpne på hverdagslivets præmisser. I Billund Kommune testede udvalgsformanden teknologien på egen krop.

11.12.2014 Nyhed:

Fælles beredskab i Trekantområdet

Mulighederne for at oprette et fælles beredskab i Trekantområdet har gennem længere tid været drøftet. Nu er oplægget til sammenlægningen af beredskaberne i Billund, Fredericia, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle Kommune klar til politisk behandling.

20.11.2014 Nyhed:

Robothold fra Billund til tops i First LEGO League

Team Robot Bozz, som er seks elever fra BillundSkolen har kvalificeret sig til den Skandinaviske finale i First LEGO Legue

17.01.2013 Nyhed:

Invitation til høringsmøde om udbud på indkøb af computere i Sydjysk kommuneindkøb

Høringen vedrører foreløbige kravspecifikationer samt udbudsdokument i forbindelse med levering af computere til skoler og de administrative enheder i Sydjysk kommuneindkøb. I dette udbud deltager kommunerne, Vejen, Billund og Varde.

20.12.2012 Nyhed:

Billund satser på trivsel i hverdagen og sparer penge

Et pilotprojekt har vist at træning før hjælp giver øget livskvalitet til de involverede borgerne og samtidig er godt for økonomien. Billund Kommune har derfor igangsat det ambitiøse projekt trivsel i hverdagen, hvor 600 medarbejdere inddrages.

Sider