Du er her

CEDI

11.07.2017 Nyhed:

Nyhedsbrevet tager en pause og ønsker alle en god sommer!

CEDI nyhedsbrev tager en sommerpause og vil være tilbage igen i august. Rigtig god sommer fra alle os i CEDI til alle Jer der følger CEDI nyhedsbrev.

13.06.2016 Nyhed:

KMD Analyse: Offentligt ansatte slår fortrolige oplysninger op af nysgerrighed

Den offentlige sektor udsættes i stort omfang af en vifte af forskellige sikkerhedshændelser – både interne, hvor medarbejdere eksempelvis deler passwords eller slår fortrolige oplysninger op af nysgerrighed, såvel som eksterne, hvor ubudne gæster forsøger at komme ind bag data-murene. 

03.03.2016 Nyhed:

50 års digitaliseringshistorie – en fascinerende fortælling

Hvordan blev Danmark egentlig verdensførende inden for digitalisering af den offentlige sektor? Det har CEDI sat sig for at undersøge, og resultatet er en spændende gennemgang af Dansk digitaliseringshistorie gennem de sidste 50 år, som man kan læse i den seneste tendensanalyse fra CEDI.

03.02.2016 Nyhed:

Nye tider i netværksbranchen

Hvad har et årskort til Tivoli eller et Netflix-medlemskab med netværk at gøre? For at forstå baggrunden for ændringen af CEDI Netværk, har Nyhedsbrevet sat partner Michael Karvø fra CEDI i stævne.

28.01.2016 Nyhed:

Ny rapport: Samlet national satsning kan gøre Danmark førende inden for smart cities

Danmark har potentialet til at blive internationalt førende inden for smarte by-løsninger, men det vil kræve en samlet vision og en bevidst satsning på alle niveauer af det offentlige Danmark, konkluderer ny rapport.
19.01.2016 Nyhed:

CEDI Netværk får ny netværkschef

CEDI er i gang med en større produktudvikling af CEDI netværk og har i den forbindelse ansat Daniel Toumbas som ny netværkschef. Daniel afløser Sune Lodal, der fortsætter i CEDI, da vi har ønsket at gøre brug af Sunes erfaring, kompetencer og talent i vores konsulentforretning, hvor Sune skal være med til at løfte flere strategiske opgaver og koncepter.

27.11.2015 Nyhed:

Teknologi + mennesker = Velfærd

Det er ikke alt i ældreplejen der behøver at være gammelt – ikke hvis man spørger kommuner som for eksempel Ballerup. Her har man arbejdet med demensgynger og intelligente bleer.

20.05.2015 Nyhed:

Debat: Digital overvågning giver bedre ældrepleje

Intelligent digital overvågning i plejekrævende borgeres hjem kan erstatte unødvendige besøg fra hjemmehjælperen. Til gengæld giver det flere timer til de nødvendige besøg, hvor der er ro og tid til at snakke med borgeren, skriver Sune Lodal, netværkschef i CEDI i et debatindlæg på altinget.dk

06.05.2015 Nyhed:

Danmark i den digitale superliga

Danske it-projekter har i ny og næ slået fejl. Men viljen til fortsat at handle og implementere har gjort, at vi i dag ligger i den internationale superliga, når det drejer sig om offentlig digitalisering. Det skriver Sune Lodal, netværkschef i CEDI i et debatindlæg på altinget.dk.

16.04.2015 Nyhed:

Danmark topper Smart City-liste

Danmark topper liste over de EU-lande, der har den største andel af store byer, der kan kategoriseres som en Smart City. Det skriver KL på deres hjemmeside.

Sider