Du er her

Center for Offentlig Innovation

06.07.2017 Nyhed:

COI: Fordomme skader offentlig IT-innovation

Fordomme om det offentliges totalt manglende IT-formåen må ikke få lov til at hæmme lysten til at afprøve nye digitale tiltag, mener analysechef i Center for Offentlig Innovation. Konsekvensen kan blive, at vi går glip af mulige gevinster for hele samfundet.

05.07.2016 Nyhed:

Center for Offentlig Innovation fortsætter

Regeringen og kommunerne er blevet enige om at forlænge centeret for 2017-19 som en del af aftalen om næste års økonomi. 

21.01.2016 Nyhed:

Hvor innovativ er jeres arbejdsplads, spørger Moderniseringsstyrelsen?

Center for Offentlig innovation har netop lanceret Innovationstesten.dk. Her kan offentlige ledere, medarbejdere eller politikere online besvare en innovationstest og se, hvor den enkeltes arbejdsplads placerer sig i innovationslandskabet.

14.01.2016 Nyhed:

Tyvstartere er godt i gang med COI’s spredningsguide

Den 7. januar kunne Center for Offentlig Innovation (COI) byde seks medarbejdere fra region, stat og kommune velkommen til at tyvstarte med COI’s nye trin-for-trin-guide til spredning af innovation. Tyvstarterne er de første, som for alvor giver sig i kast med at bruge guiden.

22.04.2015 Nyhed:

Samarbejde og genbrug skaber innovation i den offentlige sektor

Otte ud af ti nye løsninger i den offentlige sektor skabes i samarbejde med andre offentlige arbejdspladser, borgere, virksomheder, vidensinstitutioner eller frivillige foreninger. Resultaterne er bedre kvalitet, effektivitet, medarbejdertilfredshed og borgerinddragelse. Det fremgår af Innovationsbarometeret, verdens første statistik om offentlig innovation, som Center for Offentlig Innovation (COI) i dag offentliggør i samarbejde med Danmarks Statistik og Center for Forskningsanalyse.

26.01.2015 Nyhed:

Nu bliver det lettere at stjæle andres løsninger

Vi skal blive bedre til at stjæle fra hinanden i den offentlige sektor. Center for Offentlig Innovation skal nu se de 11 kommuner i Business Region Aarhus over skulderen for at finde ud af, hvordan offentlige arbejdspladser bedst og lettest kan kopiere hinandens velfærdsløsninger. Centret er etableret af regeringen, KL, Danske Regioner, FTF, OAO og Akademikerne.

20.05.2014 Nyhed:

Nyt barometer og politisk fokus skal styrke offentlig opfindsomhed

Et barometer, der måler graden af innovation på offentlige arbejdspladser, og et netværk for politikere er del af ny handlingsplan for Center for Offentlig Innovation.

26.02.2014 Nyhed:

Nyt ekspertpanel skal være med til at forny den offentlige sektor

Hvordan får vi afprøvet og udbredt viden om fremtidens velfærd? For at finde svar på det spørgsmål skal et nyt innovationspanel fungere som inspiration og sparringspartner for Center for Offentlig Innovation. Panelet består af 21 eksperter med særlig viden og erfaring inden for offentlig innovation.

06.12.2013 Nyhed:

Pia Gjellerup ny leder for Center for Offentlig Innovation

Når Center for Offentlig Innovation åbner i januar 2014 bliver det med Pia Gjellerup som leder. Hovedopgaven bliver at sprede viden om nye og bedre måder at arbejde på i den offentlige sektor.