Du er her

CMS

17.06.2015 Nyhed:

DDB CMS: Integration til FBS

Alle biblioteker på Danskernes Digitale Bibliotek (DDB) CMS opdateres i august 2015 med en integration til FBS, så bibliotekernes hjemmesider herefter er tilpasset det nye bibliotekssystem.

26.02.2015 Nyhed:

København får ny hjemmeside

Københavns ny hjemmeside er hoveddøren til kommunen og målet er at det skal være nemt, hurtigt og overskueligt for borgerne at åbne døren og finde det, man søger. Den nye hjemmeside hedder stadig kk.dk, men bortset fra navnet er der ikke meget tilbage fra den tidligere version. 

04.02.2014 Nyhed:

Ny IT skal forbedre det tværgående samarbejde

Gentofte Kommunes nye IT-platform skal sætte skub i den interne vidensdeling og på sigt lette kommunens samarbejde med borgere og samarbejdspartnere. Netcompany A/S skal stå for udviklingen og driften af den nye platform.

03.02.2014 Nyhed:

Digitalt samarbejde giver kommunerne effektiviseringsgevinster

Rundt omkring i kommunerne bliver der arbejdet intenst på at udvikle velfungerende hjemmesideløsninger, der understøtter målsætningerne i den fællesoffentlige digitaliseringsstrategi om en øget effektivisering og større grad af selvbetjening blandt borgerne. Men ikke særlig meget af dette arbejde foregår i fællesskab, selvom udfordringerne i kommunerne er meget ensartede. Det har en række kommuner forsøgt at ændre på ved at gå sammen i digitaliseringsfællesskabet OS2.

24.01.2014 Nyhed:

NaturErhvervstyrelsen har fået ny hjemmeside

NaturErhvervstyrelsens nye hjemmeside er blevet til i dialog med styrelsens kunder, og er derfor tilrettelagt på baggrund af brugernes ønsker og målet med den ny hjemmeside er at gøre det lettere for brugerne at finde information om tilskud, udvikling, vejledning, regulering og kontrol.

17.01.2014 Nyhed:

Frederiksbergs frivillighedsportal er i luften

Det skal være nemt for alle på Frederiksberg at arbejde med og søge viden om frivillighed. Det er målet med den nye portal: frivillighed.frederiksberg.dk.

08.10.2013 Nyhed:

OS2 - Offentligt digitaliseringsfællesskab er en succes

Samarbejdet mellem 18 kommuner gør det muligt fremover at skræddersy websites, der tager højde for kommunernes krav og behov.

03.10.2013 Nyhed:

Ny fælles indgang til folkeskolen - Brugerportalen

Digitaliseringen af den danske folkeskole skal tage et kvantespring i de kommende år og samarbejdet mellem elever, forældre, pædagoger og lærere skal styrkes.

11.09.2013 Nyhed:

Ny Bibzoom web platform på vej

Bibliotekernes digitale musiktjeneste Bibzoom, vil styrke sin teknologiske og redaktionelle profil, ved at udvikle en ny Drupal baseret webplatform til musiktjenesten.

09.09.2013 Nyhed:

Region Hovedstaden ønsker fælles uddannelsesfokus

Ny uddannelsesportal skal sikre ny standard for fælles udvikling på uddannelsesområdet.

Sider