Du er her

CMS og portalløsninger

20.02.2015 Nyhed:

Undervisningsministeriet får nye internationale sider på uvm.dk

Danske børn, unge og voksne skal rustes til en stadig mere globaliseret verden. Derfor arbejder Undervisningsministeriet for en stærk international profil på det uddannelsespolitiske område. Nu lanceres en helt ny international del af uvm.dk og et nyhedsbrev, der holder dig opdateret om det internationale arbejde.

26.01.2015 Nyhed:

Regionerne samler alle ledige sundhedsjobs på én portal

På sundhedsjobs.dk kan alle fra sosu-assistenter over radiografer til kirurger få et hurtigt overblik over deres jobmuligheder.

17.03.2014 Nyhed:

Gst.dk har fået nyt look

Mandag den 3. marts fik gst.dk et nyt design og en ny teknisk platform, der bl.a. optimerer hjemmesiden til visning på mobile enheder.

18.11.2013 Nyhed:

Ny hjemmeside hjælper danskerne til at spare på energien

SparEnergi.dk er en ny hjemmeside, hvor man kan hente hjælp, hvis man ønsker at skære ned på energiforbruget. På hjemmesiden er der informationer at hente om alt fra klimavenlig madlavning og vasketøj til energirenoveringer og oliefyr.

22.08.2013 Nyhed:

Miljøministeriet støtter nyt fællesstatsligt hjemmesidesystem

Miljøministeriet har valgt Go Basic, som indeholder de mest almindelige funktioner til offentlige hjemmesider. Go Basic er udviklet af Økonomi – og indenrigsministeriet og baseret på Umbraco, der er et dansk Open Source CMS.

21.08.2013 Nyhed:

Regioner til kamp mod lav valgdeltagelse

Der skal gøres en ekstraordinær indsats for at få borgerne til stemmeurnerne til regionsvalget. Derfor har regionerne nu udviklet et valgwebsite og et quiz-spil, der skal åbne danskernes øjne for, at det er vigtigt at stemme til regionsvalget den 19. november.

20.08.2013 Nyhed:

Bliv klædt på til regionsvalget

Ny hjemmeside med overblik over regionsrådskandidaterne og regionernes opgaver er netop gået i luften.

16.08.2013 Nyhed:

Sundhed i Aahus er kun et enkelt klik væk

Rundt om i byen vil aarhusianerne fra i dag kunne finde et postkort, der gør vejen til det sundere liv lettere. Med kortet lancerer rådmand Dorthe Laustsen hjemmesiden www. sund-hedstilbud.dk, hvor borgerne får et samlet overblik over de kommunale sundhedstilbud.

24.06.2013 Nyhed:

Ny hjemmeside samler viden om isen i Arktis

På polarportal.dk kan man hente den seneste viden om, hvordan klimaforandringerne påvirker indlandsisen og havisen i Arktis.

27.05.2013 Nyhed:

Energistyrelsen har fået ny hjemmeside

Hastighed, mobil adgang og målrettede nyheder er nogle af de områder, der er lagt vægt på med lanceringen af den nye hjemmeside.

Sider