Du er her

Cyber- og Informationssikkerhed

28.08.2017 Nyhed:

Regeringen styrker indsatsen mod cybertrusler

En ny national strategi for cyber- og informationssikkerhed og ekstra 100 mio. kr. skal være med til at ruste Danmark bedre mod it-kriminalitet og hackerangreb.

04.07.2017 Nyhed:

Hver fjerde virksomhed øger investeringer i it-sikkerhed

Godt hver fjerde danske virksomhed øgede deres investeringer i it-sikkerhed fra 2014 til 2015. Det viser de nyeste tal om it-sikkerhed fra Danmarks Statistik.

31.03.2017 Nyhed:

Danskerne er trygge – men 60 pct. er sårbare over for digitale angreb

Ny undersøgelse fra Digitaliseringsstyrelsen viser, at kun 40 pct. af danskerne tager sikkerhedskopi af deres data på deres computer. Dermed udsætter de sig selv for en af tidens største trusler på sikkerhedsområdet: ransomware, hvor it-kriminelle låser adgangen til private data og kræver løsesum for at frigive dem. Har man en sikkerhedskopi, kan man selv genskabe data uden at skulle betale.

04.02.2015 Nyhed:

Digitaliseringsstyrelsens arbejde med cyber- og informationssikkerhed

Strategien for cyber- og informationssikkerhed udkom tirsdag d. 16. december. Den indeholder i alt 27 initiativer. Digitaliseringsstyrelsen er ansvarlig for seks af initiativerne, som styrelsen allerede er i gang med at føre ud i livet. De primære formål med de seks initiativer, som Digitaliseringsstyrelsen er ansvarlig for, er at hæve sikkerhedsniveauet på tværs af hele staten.