Du er her

Danske Regioner

29.09.2017 Nyhed:

Nye anbefalinger skal sikre Danmark den digitale førertrøje

Hvis danske virksomheder skal følge med resten af verden, er der behov for nemmere adgang til digital rådgivning, udvikling af nye digitale løsninger og flere medarbejdere med digitale kompetencer. Sådan lyder nogle af anbefalingerne fra Danske Regioners nye digitale udspil.

07.07.2017 Nyhed:

Alle borgere får straks-adgang til prøvesvar

Blodprøver, biopsier og journalnotater. Til efteråret kan man via sundhed.dk klikke sig direkte ind og se svar på sine prøver uden forsinkelse. Det er borgernes frie valg og ret at kunne se svarene med det samme, og vi skal ikke filtrere informationerne, siger Jens Stenbæk, formand for Sundhedsinnovationsudvalget i Danske Regioner.

23.06.2017 Nyhed:

Langsomt internet koster Danmark op mod 30.000 jobs

En ny analyse fra Danske Regioner viser, at dårlige internetforbindelser koster op mod 30.000 nye arbejdspladser og 24 milliarder kroner i bruttonationalprodukt. Over 370.000 husstande og virksomheder har ikke adgang og abonnement til bredbånd med en hastighed på minimum 100/30 Mbit/s.

07.06.2017 Nyhed:

Ny økonomiaftale med Danske Regioner er på plads

Regeringen og Danske Regioner har indgået en aftale om regionernes økonomi for 2018, der sikrer rammerne for en fortsat udvikling af sundhedsvæsenet og nytænkning af opgaveløsningen.

06.06.2017 Nyhed:

Fælles indkøb skal sikre mere velfærd for pengene

Regeringen har netop offentliggjort udspillet ’Klogere indkøb, mere velfærd’ med fokus på tværoffentlige indkøb. Danske Regioner ser positivt på udspillet og målsætningerne om flere tværoffentlige indkøb. Vi er allerede i fuld gang, siger Stephanie Lose, næstformand i Danske Regioner.

07.04.2017 Nyhed:

Fire milliarder kroner skal investeres i ny sundhedsteknologi

Ny teknologi og nye muligheder buldrer frem både i samfundet generelt og på sundhedsområdet. Danske Regioner foreslår nu at investere fire milliarder kroner i de sundhedsteknologiske muligheder. Vi kan foregribe sundhedsudfordringerne og sikre endnu bedre hjælp til borgerne, siger Stephanie Lose, formand for Udvalget for Sundhedsinnovation og Erhvervssamarbejde i Danske Regioner.

06.04.2017 Nyhed:

Konkrete mål for værdibaseret styring på plads

Regionerne ønsker i højere grad at styre hospitalerne efter den værdi, som patienterne oplever, og nu er regionerne klar med konkrete effektmål for fem behandlingsområder. "Vi har nået den første af mange milepæle inden for værdibaseret styring, som vil komme patienterne til gode", siger Bent Hansen, formand for Danske Regioner.

28.03.2017 Nyhed:

Ny kommunikationschef i Danske Regioner

Danske Regioners nye kommunikationschef bliver Niels Ditlev. Niels Ditlev kommer fra en stilling som presse- og kommunikationschef hos WWF Verdensnaturfonden. Han er uddannet journalist og har tidligere været særlig rådgiver for Manu Sareen. Bag sig har han også en lang erfaring som journalist, leder og redaktør fra Jyllands-Posten, Ritzau og Ekstra Bladet.

24.03.2017 Nyhed:

Nyt e-læringskursus skal forbedre kvalitet i sundhedsvæsenet

Regionerne styrker indsatsen for at skabe forbedringer for patienten og sætter sundhedspersonalet helt i front i forhold til arbejdet med at forbedre forholdene på afdelingerne. I tråd med de fælles nationale mål for kvalitet i sundhedsvæsenet, implementerer alle fem regioner nu et e-læringskursus i metoder til at forbedre kvaliteten.

02.12.2016 Nyhed:

Der skal blus på teknologien

Det danske arbejdsmarked risikerer at mangle 110.000 personer med de rette kompetencer i 2025, konkluderer Danmark Vækstråd i ny rapport. Udfordringen er særligt stor på det digitale og teknologiske område, og en teknologipagt kan være løsningen. Regionerne er klar til at bidrage.

Sider