Du er her

DI

25.11.2016 Nyhed:

Minister til telebranchen: Fortsæt investeringerne

Televirksomhederne skal fortsætte deres investeringer i bredbåndsforbindelser og 5G-netværk, lyder det fra energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt (V) til DI. Til gengæld vil han sikre, at det offentlige ikke blander sig unødigt i konkurrencen, når han til foråret vil undersøge mulighederne for et nyt teleforlig.

23.11.2016 Nyhed:

DI: Kvinder vil have et formål med it

Mere formål og et mindre nørdet-image kan få flere kvinder til at søge it-faget. Blandt andet derfor vil IBM på "Teknologi og Piger-dagen" vise kvindelige gymnasieelever, at kodning for eksempel hjælper kræftlæger med at redde liv, skriver Dansk Industri på sin hjemmeside.

03.06.2016 Nyhed:

DI laver ny persondata-vejledning

En ny vejledning fra DI skal hjælpe danske virksomheder med at overholde EU's persondataforordning, som træder i kraft den 25. maj 2018. DI har arbejdet med at reducere de 261 sider og 99 artikler i den nye lovgivning til noget, der er operationelt for virksomhederne.

01.06.2016 Nyhed:

DI om digital handlingsplan: Gode takter, men mangler virksomhedsfokus

Den 22. maj lancerede KL den fælleskommunale digitale handlingsplan, som skal være styrende for de kommendes års digitalisering i kommunerne. Det er positivt, at handlingsplanen konkretiserer ambitionerne fra den fællesoffentlige digitaliseringsstrategi. Dog mangler handlingsplanen at binde digitalisering og erhvervsudvikling sammen, mener Dansk Industri.

01.06.2016 Nyhed:

Dårlig start på 2016 for de digitale brancher

Efter længere tids fremgang bød 1. kvartal 2016 på en hård opbremsning for IKT- og elektronikbranchen i Danmark, slår DI Digital fast på baggrund af nye tal.

11.03.2016 Nyhed:

DI: 800.000 gode grunde til at uddanne flere it-specialister

DI Digitals branchedirektør Adam Lebech har skrevet en interessant kommentar om at der skal uddannes langt flere it-specialister. 

01.03.2016 Nyhed:

Nye tal: Rekordhøj omsætning i dansk IKT- og elektronikindustri

Nye tal i DI Digitals konjunkturbarometer viser, at 2015 var et stabilt og godt år for de danske IKT- og elektronikvirksomheder målt på omsætning og eksport. Omsætningsniveauet nåede i 4. kvartal 230 mia. kr. på årsniveau, hvilket gør 2015 til det bedste år nogensinde for de danske IKT- og elektronikvirksomheder.

19.02.2016 Nyhed:

Kryds fingre for de danske robottalenter

Med støtte fra Universal Robots deltager et dansk hold med unge talenter for første gang nogensinde i den globale konkurrence First Robotics Competition, som afholdes i St. Louis med hele 70.000 deltagere til april, skriver branchedirektør Adam Lebech på DI Digitals hjemmeside.

23.11.2015 Nyhed:

DI sætter turbo på digitalisering

DI lancerer en digitaliseringsindsats sammen med en stribe toneangivende danske topledere for at gøre Danmark til en global digital frontløber.

13.11.2015 Nyhed:

Tættere offentligt-privat samarbejde er vej til nye velfærdsløsninger

Danske Regioner, KL og DI vil udvikle samarbejdet mellem virksomheder og den offentlige sektor. Udbudsløsninger skal deles, så de kommer alle borgere til gavn, siger Bent Hansen, formand for Danske Regioner.

Sider