Du er her

Digital folkeskole

03.07.2017 Nyhed:

Skab fremtidens skole i din egen undervisning - nu

Få hands on inspiration til din egen praksis som lærer, pædagog, leder m.m. på konference om fremtidens skole den 7. august. Mød bl.a. folkene bag det vidt berømmede skolekoncept High Tech High fra Californien samt en række danske praktikere og forskere.

02.06.2017 Nyhed:

Regeringen og KL vil styrke skoleledernes uddannelse

Der er høje krav til landets skoleledere. Derfor skal skoleledere fremover kunne tage en uddannelse med en formel specialisering i skoleledelse. Sådan lyder det fra en arbejdsgruppe, der har kigget på skoleledernes uddannelse.

31.05.2017 Nyhed:

Konference om anvendelsen af digitale læringsplatforme i folkeskolen

Kom og hør om resultaterne fra et nyt spændende forskningsprojekt om brug af digitale læringsplatforme i folkeskolen.

31.05.2017 Nyhed:

Skoleevaluering udstikker en række anbefalinger

Byrådet i Favrskov Kommune har ønsket at få et serviceeftersyn af Folkeskolereformen i form af en evaluering. Den er nu gennemført med en række anbefalinger som resultat. Blandt andet skal digitale løsninger lette lederne, så de kan bruge mere tid på den pædagogiske ledelse.

03.11.2016 Nyhed:

It i folkeskolen vender op og ned på lærerrollen

Det digitale stiller nye krav til undervisning og læring på alle niveauer og kan vende dynamikken i klasselokalet på hovedet. Emilie Møllenbach forsker blandt andet i, hvordan lærerne kan blive klædt på til at undervise i en digital verden, hvor eleverne ofte er foran på point.

17.11.2014 Nyhed:

21 A.P. Møller-millioner til skoleløft

Roskilde Kommune deltager i et af de mest ambitiøse udviklingsprojekter herhjemme oven på folkeskolereformen. Projektet har fået 21 millioner kroner af A.P. Møller Fonden.

22.08.2014 Nyhed:

Varde sætter spot på folkeskolereformen

Ny hjemmeside sætter spot på arbejdet med folkeskolereformen i Varde Kommune. Varde Kommune lancerer nu en hjemmeside, som samler al information om kommunens arbejde med folkeskolereformen og arbejdet med at skabe en endnu bedre skole.

21.03.2014 Nyhed:

Skole-it til høring i Folketinget

Folketingets Børne- og Undervisningsudvalg samlede fuldt hus til høring om digitalisering af folkeskolen.