Du er her

digital genoptræning

22.06.2017 Nyhed:

Digital træning fortsætter i halvandet år i Viborg Kommune

Den digitalt understøttede træning i hjemmeplejen fortsætter i en periode på 18 måneder, efter pilotprojekt viser, at træning gør ældre i stand til bedre at klare hverdagen selv.

19.06.2017 Nyhed:

Alder ingen hindring

Otte danske folkebiblioteker vil i det næste halve år eksperimentere med i alt 10 forskellige aktivitetsforløb, der skal holde hjernerne friske hos seniorer forskellige steder i landet fra Aalborg til Ringsted.

10.05.2016 Nyhed:

Digital genoptræning til gavn for både borgere og økonomi

Ny effektevaluering af digitalt understøttet genoptræning er nu afsluttet og viser positive resultater for både borgere og den offentlige kasse. Evalueringen er gennemført i et samarbejde mellem KL, Sundheds- og Ældreministeriet og Digitaliseringsstyrelsen og har været organiseret i to spor.

12.11.2015 Nyhed:

Kommuner vil løse genoptræningspres med ny teknologi

Med en smartphone og fem elastikker med sensorer kan patienter med ny hofte eller nyt knæ nu genoptræne, hvor og hvornår det passer dem. Den nyudviklede teknologi øger friheden for patienterne, mens kommunerne bag teknologien forventer bedre at kunne møde det stigende behov for genoptræning.

24.03.2015 Nyhed:

Digital genoptræning i Rudersdal nomineret til pris

Rudersdal og tre andre kommuner har sammen med virksomheden ICURA udviklet en ny digital løsning til fleksibel genoptræning, som nu er indstillet til at modtage Digitaliseringsprisen 2015.