Du er her

digital post

08.11.2017 Nyhed:

Animationsfilm om digital kommunikation på seks sprog

Tre korte animationsfilm om Digital Post, NemID og NemSMS findes nu på seks sprog. De skal hjælpe it-udfordrede danskere i gang med at bruge de offentlige digitale løsninger.

29.06.2017 Nyhed:

Animationsfilm sætter fokus på digital kommunikation med myndighederne

Tre korte animationsfilm skal hjælpe it-udfordrede danskere med Digital Post, NemID og NemSMS, så de kommer i gang med at bruge de digitale løsninger.

23.06.2017 Nyhed:

Youtubere skal skærpe unges opmærksomhed på Digital Post

Region Midtjylland, Aarhus Kommune og 11 øvrige kommuner tager utraditionelle metoder i brug for at øge unges opmærksomhed om Digital Post.

19.06.2017 Nyhed:

1 ud af 10 overser vigtig digital post

Hver 10. dansker har oplevet at misse vigtig information fra det offentlige, fordi de ikke tjekker deres digitale post, viser en ny undersøgelse.

16.06.2017 Nyhed:

Klogere brug af data skal forbedre fordelingen af Digital Post

Ni pilot-myndigheder tester hvordan øget dataopmærkning kan styrke fordelingen af offentlig digital post. Formålet er en hurtigere og mere præcis fordeling. En af pilotdeltagerne er Odense Kommune, der forventer tidsmæssige besparelser.

08.06.2017 Nyhed:

Ny politisk aftale om digitalisering i boligsektoren

Transport-, bygnings- og boligminister Ole Birk Olesen (LA) har netop indgået en bred politisk aftale med samtlige partier i Folketinget om øget digital kommunikation på lejeområdet.

07.06.2017 Nyhed:

Alle fritagelser fra Digital Post gøres tidsubegrænsede

Folketinget har besluttet at afskaffe de to-årige midlertidige fritagelser for Digital Post. Det betyder, at alle nuværende fritagelser automatisk gøres tidsubegrænsede, og at der fremover kun gives tidsubegrænsede fritagelser.

20.10.2016 Nyhed:

Udvikling og implementering af Digital Post 2 afsluttet

Myndighederne har siden februar 2016 haft glæde af den nye kontrakt, der betyder lavere transaktionsomkostninger i Digital Post. Den 11. august 2016 overtog Digitaliseringsstyrelsen de nye færdigudviklede og implementerede funktioner til digital post-løsningen. 

23.09.2016 Nyhed:

Lettere håndtering af Digital Post for virksomheder

I den nye version af Digital Post kan virksomhederne nu besvare posten fra offentlige myndigheder fra egne mail- og fagsystemer.

07.09.2016 Nyhed:

Breve fra NaturErhvervsstyrelsen om transport og udbetaling bliver digitale

Fra 15. august 2016 vil banker, advokater og landboforeninger få breve om transport digitalt. Universiteter vil få udbetalingsbreve digitalt.

Sider