Du er her

Digital selvbetjening

10.07.2017 Nyhed:

Ny betalingsløsning skal give borgerne overblik over regningerne

Guldborgsund Kommune tilbyder nu en selvbetjeningsløsning, så alle borgere kan få et godt overblik over regningerne til kommunen og betale dem direkte fra computeren eller mobilen.

03.07.2017 Nyhed:

FSR: Selskabsselvangivelse og skattekonto: Kan vi ikke gøre det lidt bedre?

Selvangivelseskladder, der ikke kan gemmes, anmodning om genoptagelse, der ikke kan ske digitalt, IT-systemer, der kører langsomt og smider brugeren af midt i en indberetning. Listen, over de problemer og bøvl revisorerne oplever i den digitale dialog med det offentlige, er lang.

26.06.2017 Nyhed:

Syv initiativer har styrket indsatsen for ledige ordblinde

Syv puljestøttede initiativer har på hver sin måde bidraget til at styrke indsatsen for ledige ordblinde og læse-/skrivesvage.

26.06.2017 Nyhed:

Kaldesignalsbeviset bliver digitalt

Digitalisering af kaldesignalsbevis letter de administrative byrder for erhvervet.
19.06.2017 Nyhed:

Forsvarets Dag, udsættelse eller nyt lægetjek? Nu kan du søge digitalt

Ny digital selvbetjeningsløsning betyder hurtigere, lettere og mere sikker proces for de unge i forbindelse med Forsvarets Dag.

07.06.2017 Nyhed:

Digitalisering kan gøre livet lettere for virksomheder

Når virksomheder ansøger om at få ledige i praktik og løntilskud, kan de i otte ud af ti tilfælde slippe for manuelt at indtaste en række oplysninger om deres ansatte, hvis systemet bliver digitaliseret.

21.02.2017 Nyhed:

Lettere adgang til digital selvbetjening for små og mellemstore virksomheder

Fremover kan virksomhedsejere nøjes med ét nøglekort, når de bruger NemID. Det vil give lettere adgang til offentlig selvbetjening for over en halv million virksomheder.

13.12.2016 Nyhed:

Slut med uigennemskuelige ventelister til daginstitutioner

Det skal være slut med uigennemskuelige ventelistesystemer til vuggestuer og børnehaver i København. Københavns Kommune udskifter den nuværende pladsanvisning med et nyt digitalt bookingsystem ’Book en plads’, som giver forældrene mulighed for at se hvilke institutioner, der har en ledig plads på det tidspunkt, hvor forældrene har brug for pasning. Forældrene kan selv booke en af de ledige pladser, og så er de sikre på at have den plads til deres barn. Forældrene kan kun booke én plads.

13.05.2016 Nyhed:

Offentlige myndigheder passerer en afgørende, digital milepæl

Den fællesoffentlige digitaliseringsstrategi 2011-2015 opsatte en ambitiøs målsætning om at gøre 80 pct. af kommunikationen med kommunerne, regionerne og staten digital ved udgangen af 2015. Målet er nået, og danskernes kontakt med det offentlige er i høj grad blevet digital.

11.12.2015 Nyhed:

Nu kan du selv booke tandlægetid til dit barn

Fra tirsdag den 8. december kan man med et nyt onlinesystem se, booke og ændre tandlægetider for dit barn i Rudersdal Kommune.

Sider