Du er her

digitalisering

31.10.2017 Nyhed:

Bliv klar til digital behandling af civile sager

Fra efteråret 2017 bliver sagsportalen minretssag.dk rullet ud i hele landet. Få svar på dine spørgsmål om systemet ved næste infomøde 6. november i Brøndbyhallen. 

06.07.2017 Nyhed:

COI: Fordomme skader offentlig IT-innovation

Fordomme om det offentliges totalt manglende IT-formåen må ikke få lov til at hæmme lysten til at afprøve nye digitale tiltag, mener analysechef i Center for Offentlig Innovation. Konsekvensen kan blive, at vi går glip af mulige gevinster for hele samfundet.

22.06.2017 Nyhed:

Danskernes Digitale Bibliotek inviterer til fællesmøde om udviklingsplan

DDB inviterer til fællesmøde om udviklingsplanen 2018 for bibliotekernes fælles IT-infrastruktur. Det sker onsdag den 23. august på Vejle Bibliotek. Formålet er at få indspil og afstemme forventningerne til, hvilke gevinster udviklingsplanen for 2018 skal realisere.

21.06.2017 Nyhed:

Folkemøde i digitaliseringens tegn

Årets Folkemøde er netop overstået, og der blev diskuteret robotter og digitaliseringens utallige muligheder til den helt store guldmedalje, som statsministeren også notererede sig med glæde i sin åbningstale.

15.12.2016 Nyhed:

Nu kommer internettet ud i landet

Millioner fra regeringens bredbåndspulje rulles nu ud. Over 3.700 husstande – primært på landet – får tilskud til lynhurtigt bredbånd. Teleminister Lars Chr. Lilleholt glæder sig over det store lokale engagement i forhold til puljen og kalder det en stille familierevolution på landet.

08.03.2016 Nyhed:

Danmarks Læringsfestival giver indblik i fremtidens it og læring

Den største nationale konference er et sandt overflødighedshorn for alle, der arbejder med uddannelse. I år er der 200 stande og 71 gratis oplæg om de nyeste it-læringsredskaber og derudover et konferenceprogram, der favner alt fra robotteknologi til demonstrationsforsøg. Danmarks Læringsfestival foregår i Bella Center den 15. og 16. marts 2016.

03.02.2016 Nyhed:

Nye tider i netværksbranchen

Hvad har et årskort til Tivoli eller et Netflix-medlemskab med netværk at gøre? For at forstå baggrunden for ændringen af CEDI Netværk, har Nyhedsbrevet sat partner Michael Karvø fra CEDI i stævne.

27.01.2016 Nyhed:

Flere politikere ønsker at bevare deres digitale spor

Aldrig har det været lettere for politikerne på Christiansborg, at bevare deres digitale arkiver – og aldrig er der indgået flere afleveringsaftaler med Rigsarkivet. Det digitale modtagesystem fungerer i dag enkelt og nemt: Som afgående folketingsmedlem med en underskrevet afleveringsaftale kan man nøjes med at slette det man ikke ønsker bevaret!

26.01.2016 Nyhed:

Høring: Digitaliseringens blinde plet

HK Stat og HK Kommunal har i samarbejde med Rambøll undersøgt erfaringerne med og holdningerne til den offentlige service i en digitaliseringstid hos både borgere og offentligt ansatte. Resultaterne præsenterer vi 4. marts 2016 på en høring i Folketinget.

27.11.2015 Nyhed:

Pris for digitalisering

Forsvarsministeriets Personalestyrelse vandt 19. november Digitaliseringsstyrelsens pris for årets omlægning af post. Prisen blev overrakt af Social- og Indenrigsminister Karen Ellemann.

Sider