Du er her

Digitaliseringsprisen

28.03.2017 Nyhed:

Netprøver.dk vinder Digitaliseringsprisen 2017

Undervisningsministeriets portal netprøver.dk er vinder af årets Digitaliseringspris. Portalen, som endnu ikke er fuldt implementeret, skal sørge for sikker og nem digital prøveafvikling på de gymnasiale uddannelser.

08.12.2016 Nyhed:

Tilmelding af projekter til Digitaliseringsprisen 2017

Digitaliseringsstyrelsen er blandt parterne bag Digitaliseringsprisen og opfordrer alle offentlige myndigheder og institutioner til at tilmelde deres succesfulde og værdiskabende digitaliseringsinitiativer til Digitaliseringsprisen 2017.

25.03.2015 Nyhed:

Kommunerne løb med sejren

Kommunerne løb med sejren, da der blev uddelt priser ved årets uddeling af Digitaliseringsprisen. Dommernes Specialpris går til Greve Kommune for et robotforløb til skoleelever med autisme. Aarhus Kommune vinder Effektiviseringsprisen, mens en række midtjyske kommune sammen med SIND vinder Velfærdsprisen. Priserne blev overrakt på konferencen ”Offentlig digitalisering 2015 – på vej mod d-land” i Musikhuset i Aarhus.

20.03.2014 Nyhed:

Digitaliseringsprisen 2014 uddelt – her er vinderne

Det blev SKAT og Vejle Kommune, der løb med de to priser til årets uddeling af Digitaliseringsprisen. SKAT vandt Effektiviseringsprisen for projektet om eSKATdata, og Vejle Kommune vandt Velfærdsprisen for projektet Vejle Digitale Skoler.

06.02.2014 Nyhed:

De nominerede til årets Digitaliseringspris er udpeget

Dommerpanelet har blandt 45 kandidater til Digitaliseringsprisen nomineret en række kandidater i de 2 kategorier: Effektiviseringsprisen og Velfærdsprisen.

30.10.2013 Nyhed:

Digitaliseringsprisen i nye klæder

Digitaliseringsprisen har fået ny lækker hjemmeside og er også gået på LinkedIn. Samtidig er der nu åbnet for tilmelding af projekter. Åbenhed er et kodeord på såvel hjemmeside som LinkedIn. Begge steder kan du følge med i hvem der ansøger, arrangementer ligesom du kan trække relevante informationer.

22.10.2013 Nyhed:

Efter pause uddeles Digitaliseringsprisen igen fra 2014

Digitaliseringsprisen uddeles i Aarhus på konferencen ”Offentlig digitalisering 2014 – på vej mod d-land” d. 19.-20. marts 2014 i. Digitaliseringsprisen er et initiativ fra Digitaliseringsstyrelsen, Danske Regioner, KL, CEDI, In2media, KMD og Rambøll Management Consulting. Det digitale innovationshus, In2media, er ny partner og sponsor af Digitaliseringsprisen.