Du er her

digitaliseringsstryrelsen

11.10.2017 Nyhed:

Offentlig høring om referencearkitektur for selvbetjening

God dialog med markedet, myndigheder og organisationer om den fremtidige referencearkitektur for selvbetjening er vigtig for at skabe det bedste resultat. Derfor afholdes der offentlig høring af den fællesoffentlige referencearkitektur for selvbetjening fra den 9. oktober til den 3. november 2017.

19.06.2017 Nyhed:

Omfattende tests skal sikre pålidelig adgang til grunddata

Grunddataprogrammet kobler en række af Danmarks vigtigste registre sammen for at skabe pålidelig adgang til sammenhængende data af høj kvalitet. Disse data er essentielle for en lang række anvendere, og derfor afvikles i disse uger og måneder et skræddersyet testforløb for at sikre, at alle systemer fungerer efter hensigten.

10.03.2017 Nyhed:

Danmark er digital frontløber i EU

Igen i år står Danmark øverst på podiet som EU’s mest digitaliseringsparate land. Det viser Europa-Kommissionens nyeste indeks for digital økonomi, som netop er offentliggjort.

23.01.2017 Nyhed:

Støtte til fremtidens velfærdsteknologiske løsninger

To kommunale velfærdsteknologiske afprøvningsprojekter er udpeget til at modtage tilskud til projektledelse og evaluering fra Digitaliseringsstyrelsen.

09.11.2016 Nyhed:

Nye NemSMS-undervisningsforløb i demomiljøet til borger.dk

Hvordan tilmelder jeg mig NemSMS fra det offentlige? Hvor angiver jeg mit mobilnummer? Hvordan bekræfter jeg mit mobilnummer med en SMS-kode? Med videreudviklingen af demo.borger.dk får borgere mulighed for at øve sig på dette, i et lukket miljø – det vil sige uden brug af personlige oplysninger.

01.11.2016 Nyhed:

Grunddataprogrammet replanlægges

Grunddataprogrammet bliver forsinket med 1 år og forventes afsluttet i medio 2018.

11.05.2016 Nyhed:

Evaluering af kampagne om overgangen til digital kommunikation viser flotte resultater

Digitaliseringsstyrelsen har stået i spidsen for den fællesoffentlige kampagne om overgangen til obligatorisk digital kommunikation. Analyse- og rådgivningsfirmaet Megafon har evalueret kampagnen, og den har opnået flotte resultater. Målet om at informere borgerne om digital kommunikation via selvbetjening og Digital Post er nået.