Du er her

Digitaliseringsstyrelsen

10.11.2017 Nyhed:

Retningslinjer for cookies på offentlige hjemmesider

Erhvervsstyrelsen og Digitaliseringsstyrelsen har udarbejdet retningslinjer for offentlige myndigheders anvendelse af cookies, sociale medier og værktøjer på hjemmesider.

08.11.2017 Nyhed:

Animationsfilm om digital kommunikation på seks sprog

Tre korte animationsfilm om Digital Post, NemID og NemSMS findes nu på seks sprog. De skal hjælpe it-udfordrede danskere i gang med at bruge de offentlige digitale løsninger.

25.10.2017 Nyhed:

Følg driftsstatus på de store fællesoffentlige it-services live

Digitaliseringsstyrelsen lancerer live driftsstatus på de fællesoffentlige it-services som NemID, Digital Post og borger.dk. Driftsstatus kan følges på digitaliser.dk.

24.10.2017 Nyhed:

To udbud på vej for MitID og NemLog-in

I de kommende måneder udbydes centrale dele af den nationale, digitale infrastruktur: Næste generation NemID (MitID) og NemLog-in. Forhåndsmeddelelserne er netop offentliggjort.

13.10.2017 Nyhed:

Brugeroplevelsen for borgere og virksomheder kan forbedres gennem et sammenhængende sags- og ydelsesoverblik

Borgere og virksomheder har i forbindelse med kommunikationen om sager, ydelser og frister med det offentlige behov for bekræftelse, tryghed og forventningsafstemning. Et behov, der kan imødekommes ved at tilbyde brugeren et samlet sags- og ydelsesoverblik på tværs af den offentlige sektor. Det er konklusionen i en rapport udarbejdet af Deloitte Digital for de fællesoffentlige parter.

12.10.2017 Nyhed:

Danskerne foretrækker digitale løsninger

Danskerne har for længst taget de digitale selvbetjeningsløsninger til sig, og både unge og ældre er med på vognen. Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at danskerne i stigende grad er trygge ved digitale løsninger og foretrækker at kommunikere med det offentlige ad digitale kanaler.

06.10.2017 Nyhed:

Ny vicedirektør til Digitaliseringsstyrelsen

Det er en erfaren digital musketer, som får plads i direktionen i Digitaliseringsstyrelsen, nemlig Adam Lebech. Adam kommer senest fra stillingen som direktør for DI Digital. Her har man de seneste år med succes fået sat digitalisering på den politiske dagsorden.

03.10.2017 Nyhed:

Ny guide til kommunale medarbejdere om datadeling på socialområdet

KL, Digitaliseringsstyrelsen og Børne- og Socialministeriet har med bidrag fra Justitsministeriet udarbejdet en juridisk guide til indhentning af data i sager om børnefaglige undersøgelser og socialpædagogisk bistand. Målgruppen er kommunale medarbejdere, der arbejder med socialområdet.

02.10.2017 Nyhed:

Digitaliseringsstyrelsen forlænger samarbejdet med Netcompany

Digitaliseringsstyrelsen har fredag den 22. september 2017 indgået en rammekontrakt med Netcompany om indkøb af udviklings-, forvaltnings- og supportydelser af borger.dk.

20.09.2017 Nyhed:

Stor interesse for den fællesoffentlige digitale arkitektur

Torsdag d. 7. sept. var der kick-off for den fællesoffentlige digitale arkitektur. Det skete med konferencen ”Fællesoffentlig Digital Arkitektur 2017”, som samlede tæt på 300 deltagere, der på forskellig vis arbejder med offentlige digitaliseringsprojekter.

Sider