Du er her

digst

13.10.2017 Nyhed:

Brugeroplevelsen for borgere og virksomheder kan forbedres gennem et sammenhængende sags- og ydelsesoverblik

Borgere og virksomheder har i forbindelse med kommunikationen om sager, ydelser og frister med det offentlige behov for bekræftelse, tryghed og forventningsafstemning. Et behov, der kan imødekommes ved at tilbyde brugeren et samlet sags- og ydelsesoverblik på tværs af den offentlige sektor. Det er konklusionen i en rapport udarbejdet af Deloitte Digital for de fællesoffentlige parter.

11.10.2017 Nyhed:

Offentlig høring om referencearkitektur for selvbetjening

God dialog med markedet, myndigheder og organisationer om den fremtidige referencearkitektur for selvbetjening er vigtig for at skabe det bedste resultat. Derfor afholdes der offentlig høring af den fællesoffentlige referencearkitektur for selvbetjening fra den 9. oktober til den 3. november 2017.

20.09.2017 Nyhed:

Stor interesse for den fællesoffentlige digitale arkitektur

Torsdag d. 7. sept. var der kick-off for den fællesoffentlige digitale arkitektur. Det skete med konferencen ”Fællesoffentlig Digital Arkitektur 2017”, som samlede tæt på 300 deltagere, der på forskellig vis arbejder med offentlige digitaliseringsprojekter.

14.09.2017 Nyhed:

Ny guide til kommunale medarbejdere om datadeling på socialområdet

KL, Digitaliseringsstyrelsen og Børne- og Socialministeriet har med bidrag fra Justitsministeriet udarbejdet en juridisk guide til indhentning af data i sager om børnefaglige undersøgelser og socialpædagogisk bistand. Målgruppen er kommunale medarbejdere, der arbejder med socialområdet.

07.09.2017 Nyhed:

Ny direktør i Digitaliseringsstyrelsen

Rikke Hougaard Zeberg er ansat som direktør i Digitaliseringsstyrelsen.

23.01.2017 Nyhed:

Støtte til fremtidens velfærdsteknologiske løsninger

To kommunale velfærdsteknologiske afprøvningsprojekter er udpeget til at modtage tilskud til projektledelse og evaluering fra Digitaliseringsstyrelsen.

08.12.2016 Nyhed:

EU's direktiv for webtilgængelighed er trådt i kraft

Fredag den 2. december 2016 trådte det europæiske webtilgængelighedsdirektiv i kraft.

08.12.2016 Nyhed:

Tilmelding af projekter til Digitaliseringsprisen 2017

Digitaliseringsstyrelsen er blandt parterne bag Digitaliseringsprisen og opfordrer alle offentlige myndigheder og institutioner til at tilmelde deres succesfulde og værdiskabende digitaliseringsinitiativer til Digitaliseringsprisen 2017.

01.11.2016 Nyhed:

Grunddataprogrammet replanlægges

Grunddataprogrammet bliver forsinket med 1 år og forventes afsluttet i medio 2018.

01.04.2016 Nyhed:

Opdatering af de obligatoriske fællesstatslige modeller på projektområdet

De fællesstatslige modeller på projektområdet opdateres en gang om året i marts måned. Opdateringen sker blandt andet på baggrund af feedback fra brugerne. De fællesstatslige modeller omfatter den fællesstatslige it-projektmodel og statens business case-model.

Sider