Du er her

DSB

01.06.2016 Nyhed:

Nu er Pendlerkortet i DSB's app

Fremover kan pendlerne tage kortet med på mobilen i stedet for at have det fysiske Pendlerkort i pap og plastik med i lommen. For nu er det muligt at købe og forny sit Pendlerkort via DSB’s app.

07.03.2016 Nyhed:

DSB og Mofibo giver danskerne ubegrænset adgang til e-bøger og lydbøger på togturen

DSB vil gerne gøre turen endnu bedre for de knap 16 millioner kunder, der tager toget hver måned. DSB har derfor indgået et samarbejde med bogtjeneste Mofibo, som giver danskerne adgang til tusindvis af e-bøger og lydbøger på både mobil og tablet.

19.02.2016 Nyhed:

DSB’s klippekort kan købes i appen

Fra tirsdag den 16. februar får DSB’s kunder mulighed for at købe deres 10-turs klippekort i DSB’s app til rejser på alle fjern- og regionaltogsstrækninger – nu også til Bornholm. 10–turskortet ligner i appen de velkendte DSB papklippekort og gælder til ti enkeltrejser på en strækning f.eks. Aarhus-København.

21.08.2015 Nyhed:

Minister kræver grundig redegørelse om sløs med persondata i DSB

Ifølge DSB er over 10.000 DSB-kunder ved en fejl blevet udsat for, at personoplysninger, de har givet til DSB Plus, er sendt til andre. Transport- og bygningsministeren er stærkt bekymret.

20.08.2015 Nyhed:

Betal DSB-togturen med MobilePay

Når DSB’s kunder fra i dag køber deres billet til togturen via DSB app, så får de nu føjet endnu en betalingsmulighed til, nemlig at de kan betale for rejsen med MobilePay.

10.06.2015 Nyhed:

DSB’s tog får frit, gratis og forbedret internet

DSB har nu udvidet kundernes adgang til internettet på togturen, så det er gratis for alle rejsende på IC3, IC4 og IR4 tog, uanset hvor i landet togene kører. Hidtil har der kun været internetadgang på strækningen mellem Aalborg og København.

09.03.2015 Nyhed:

Enighed om internet i tog

Banedanmark, DSB, Arriva og teleoperatørerne har udarbejdet et ”Letter of intent” med henblik på, at passagererne inden for de næste to-tre år skal have god mobildækning, inklusive en WiFi-løsning på hele statens jernbanenet. Dermed kan toget bruges som funktionsdygtig arbejdsplads.

22.10.2012 Udbud:

DSB bekendtgør valg af leverandør

DSB har bekendtgjort valget af VSN Video Systems Networks som leverandør af overvågningskameraer til s-togene.

03.09.2012 Nyhed:

Ny app til information om trafikken i trekantsområdet

Nu skal det være slut med at holde i kø uden at vide hvorfor, fx når man skal til og fra arbejde. Ny APP giver lynhurtig information om trafikken i Trekantområdet. Kommunerne i Trekantområdet, Vejdirektoratet og DR afprøver en ny måde at levere trafikinformation på.