Du er her

EPJ

07.07.2017 Nyhed:

Alle borgere får straks-adgang til prøvesvar

Blodprøver, biopsier og journalnotater. Til efteråret kan man via sundhed.dk klikke sig direkte ind og se svar på sine prøver uden forsinkelse. Det er borgernes frie valg og ret at kunne se svarene med det samme, og vi skal ikke filtrere informationerne, siger Jens Stenbæk, formand for Sundhedsinnovationsudvalget i Danske Regioner.

27.06.2017 Nyhed:

Region Syddanmark sender elektronisk patientjournal i udbud

Region Syddanmark har en ny elektronisk patientjournal (EPJ) undervejs. Som et led i den proces har regionen netop fremsendt en udbudsbekendtgørelse til offentliggørelse.

30.03.2017 Nyhed:

Rammerne for udbud af syddansk EPJ på plads

Sygehusene i Region Syddanmark skal have en ny elektronisk patientjournal. På et møde i går fastlagde regionsrådet rammerne for det udbud, der skal føre frem til valg af den kommende EPJ-løsning. Hvis alt går efter planen, vælger regionen sin nye EPJ-løsning ved årsskiftet.

12.01.2017 Nyhed:

Nu får forældre hurtig besked om deres børns aftaler på hospitalet

Region Midtjylland har udviklet en it-løsning, der automatisk sender digital post til begge forældre, når et barn under 15 år får brev om behandling eller undersøgelse fra hospitalet.

30.11.2016 Nyhed:

Med elektronisk patientjournal trænger virkeligheden sig på

Når undervisningen bliver tilsat en dosis EPJ, kommer studietiden til at ligne det virkelige liv på hospitalerne. Det viser gode midtjyske erfaringer fra VIA sygeplejerskeuddannelsen i Horsens. Siden 2013 har VIA sygeplejerskeuddannelsen i Horsens brugt undervisningsmiljøet i Region Midtjyllands elektroniske patientjournal i undervisningen. Det skaber værdi for sygeplejerskerne, når de skal ud i det virkelige liv efter skolebænken.

26.09.2014 Nyhed:

Danmark i førertrøjen på sundheds-it

Danmark har en topplads i ny undersøgelse om digitalisering i sundhedsvæsenet, hvor digitaliseringen i Norge, Sverige, England og Danmark sammenlignes. Deling af data og sikkerhed omkring håndtering af data er afgørende for, at regionerne kan give behandling af meget høj kvalitet, som borgerne kan være trygge ved.