Du er her

Erhversstyrelsen

15.06.2017 Nyhed:

Nyt online værktøj til at søge oplysninger om selskaber på tværs af EU

Europa-Kommissionen og medlemsstaterne har den 8. juni 2017 lanceret et nyt system, der sammenkobler alle selskabsregistre i EU. Sammenkoblingen af de nationale selskabsregistre sigter mod at stimulere grænseoverskridende handel og øge tilliden og gennemsigtigheden i det indre marked.

12.10.2016 Nyhed:

Konference om innovation i udbud

Welfare Tech, Erhvervsstyrelsen og Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen inviterer til konferencen: Innovation i udbud – nye veje til salg og effektive partnerskaber den 1. december 2016 fra kl. 10.00 – 15.30 på First Grand Hotel i Odense. Arrangementet er gratis.

31.03.2016 Nyhed:

Ny formand og bestyrelse for Markedsmodningsfonden

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen har udpeget den 51-årige Carsten With Thygesen som formand for Markedsmodningsfonden. Thygesen er tidligere administrerende direktør for HedeDanmark og har erfaring fra en række bestyrelsesposter.

02.11.2015 Nyhed:

Ny hjemmeside hjælper virksomheder godt fra start med it

På www.gådigital.dk er der nu hjælp at hente for virksomheder, der ønsker at høste gevinsterne ved it og digitalisering. E-handel, dataudnyttelse og flådestyring er blandt de løsninger, der rummer store muligheder for øget vækst og produktivitet.

06.03.2015 Nyhed:

GlobalConnect udruller hurtigt bredbånd på Bornholm

GlobalConnect udbygger nu den digitale infrastruktur på Bornholm. Det betyder et digitalt løft til øen. Udbygningen af den digitale infrastruktur vil være tilgængelig for alle udbydere på markedet.

19.11.2014 Nyhed:

Penge og tid spænder ben for digitaliseringen i virksomheder

Der er mange og store fordele ved at digitalisere, men prisen på it-løsninger og manglende tid og kompetencer står i vejen. Det siger et flertal blandt 4000 danske virksomheder i en ny undersøgelse fra Danmarks Statistik lavet for Erhvervsstyrelsen op til Danmarks Vækst- og Iværksætteruge i uge 47.

18.08.2014 Nyhed:

Søg EU-Kommissionen om hjælp til bredbåndsprojekter

EU-Kommissionen fremlagde den 10. juli initiativet ”Forbundne Lokalsamfund”. Initiativet skal bistå byer, lokale bredbåndspartnerskaber og operatører med udbredelsen af bredbånd.

05.05.2014 Nyhed:

Konkurrence: Bedste app med offentlige data

Erhvervsstyrelsen afholder en konkurrence om udvikling af en apps, som skaber  nye forretningsmuligheder. Appen skal  gøre brug af offentlige data som fx BBR, CVR og vejrdata. De bedste løsninger vinder mindst 50.000 kr. og mulighed for god markedsføring.

13.02.2014 Nyhed:

Danske virksomheder går glip af data-eventyr

Der er et enormt vækstpotentiale i brug af data, men en række barrierer står i vejen, og kun et fåtal af danske virksomheder bruger derfor data. Det viser en ny analyse, lavet for Erhvervsstyrelsen, som også kommer med bud på, hvordan brugen af data kan øges.

19.08.2013 Nyhed:

Lovpligtig digital postkasse til virksomheder og foreninger

Inden 1. november 2013 skal alle med et CVR-nummer oprette en digital postkasse til sikker post fra det offentlige. Postkassen er gratis og kan oprettes på Virk.dk/postkasse. Postkassen til virksomheder, foreninger mv. vil spare skatteyderne for knap 400 mio. kr. om året.