Du er her

Erhvervsstyrelsen

07.09.2017 Nyhed:

Katrine Winding konstitueret som direktør i Erhvervsstyrelsen

Da Betina Hagerup har fået nyt job pr. 1. november 2017 er Katrine Winding pr. dags dato konstitueret som direktør i Erhvervsstyrelsen.

29.08.2017 Nyhed:

Ny beregning af WACC - Weighted Average Cost of Capital - på telemarkedet

Erhvervsstyrelsen offentliggør i dag en rapport om beregning og fastsættelse af WACC – Weighted Average Cost of Capital - på telemarkedet. Den nye beregning understøtter investeringer i teleinfrastruktur og er med til at sikre et stabilt og transparent investeringsmiljø.

26.06.2017 Nyhed:

Vær med til Internetdagen & Dansk IGF

Denne gang tager vi temperaturen på den digitale fremtid og stiller spørgsmålet: WHAT’S NEXT? Konferencen Internetdagen & Dansk IGF (Internet Governance Forum) afholdes i år tirsdag den 12. september 2017 i København.

20.06.2017 Nyhed:

Virksomheder skal have større gavn af offentlig digitalisering

Sådan lyder budskabet fra Virksomhedsforum for enklere regler, der i dag har sendt 42 forslag til, hvordan digital indberetning og kommunikation med offentlige myndigheder kan forenkles.

22.02.2017 Nyhed:

Vejledning til bekendtgørelse om persondatasikkerhed i forbindelse med udbud af offentlige elektroniske kommunikationstjenester

Erhvervsstyrelsen har udarbejdet en vejledning om de særlige regler om persondatasikkerhed, der gælder på området for elektronisk kommunikation, og som fx de danske teleselskaber skal følge.

17.01.2017 Nyhed:

Betina Hagerup får ny periode som direktør for Erhvervsstyrelsen

Erhvervsminister Brian Mikkelsen har genudnævnt Betina Hagerup til direktør for Erhvervsstyrelsen.

24.11.2016 Nyhed:

Nu kan man ændre ejerforhold på virk.dk

Fra i dag kan virksomheders ejerforhold tilføjes eller ændres sammen med virksomhedens øvrige oplysninger via Ændre virksomhed på Virk Indberet. Det betyder, at det ikke længere er nødvendigt at benytte sig af indgangen Det Offentlige Ejerregister på Virk Indberet.

28.09.2016 Nyhed:

56 mio. kr. til bæredygtig, grøn byudvikling

Netop nu kan udvalgte kommuner søge om at få del i 56 mio. kr. i EU-medfinansiering til 'smart' urban innovation. Effekten af indsatsen skal være flere innovative SMV'er og reduktion af energiforbruget i byerne via 'smarte' og bæredygtige løsninger på byernes miljømæssige udfordringer.

27.09.2016 Nyhed:

EU's Socialfond investerer 10 mio. kr. i e-handel og digitalisering

150 små og mellemstore virksomheder får styrket deres digitale kompetencer med det nye, landsdækkende initiativ Digital vækstkultur i SMV'er.

09.09.2016 Nyhed:

Revisionsvirksomheder kan igen indrapportere efteruddannelse på vegne af revisorer

Revisionsvirksomheder har nu igen adgang til at indtaste efteruddannelse på vegne af revisorer.

Sider