Du er her

Evaluering

05.07.2017 Nyhed:

Velfærdsteknologi i kommunerne giver borgerne større tryghed og øget livskvalitet og medarbejderne et bedre arbejdsmiljø

Kommunerne har fra 2014-2016 implementeret fire velfærdsteknologier. Slutmålingen af udbredelsen viser, at velfærdsteknologierne gør borgerne mere selvstændige, gør tilrettelæggelsen af arbejdsopgaver mere fleksibel og frigiver tid i den daglige opgaveløsning.

10.03.2017 Nyhed:

Elevers syn på lærerne skal styrke uddannelser

Region Midtjylland skyder 5,8 mio. kroner i stort pædagogisk udviklingsprojekt, der sætter fokus på klasseledelsen og forholdet mellem lærer og elev på ungdomsuddannelser. Elevernes evaluering af lærerne bliver vigtigt værktøj.

03.03.2017 Nyhed:

Nye tal på kvalitet i uddannelserne

For første gang nogensinde er samtlige af landets studerende på de videregående uddannelser samt nyuddannede blevet bedt om at evaluere deres uddannelse. Det er sket i en rekordstor spørgeskemaundersøgelse, hvor mere end 76.000 studerende og 43.000 nyuddannede har svaret.

11.05.2016 Nyhed:

Evaluering af kampagne om overgangen til digital kommunikation viser flotte resultater

Digitaliseringsstyrelsen har stået i spidsen for den fællesoffentlige kampagne om overgangen til obligatorisk digital kommunikation. Analyse- og rådgivningsfirmaet Megafon har evalueret kampagnen, og den har opnået flotte resultater. Målet om at informere borgerne om digital kommunikation via selvbetjening og Digital Post er nået.

08.10.2015 Nyhed:

Evaluering af Open Government handlingsplanen

Deltagerlandene i Open government Partnership (OGP) skal efter udløb af deres handlingsplan gennemføre en selvevaluering. Som ansvarlig for den overordnede koordination af Danmarks deltagelse i OGP har Digitaliseringsstyrelsen således forestået udarbejdelsen af en samlet evaluering af gennemførelsen af Danmarks anden OGP-handlingsplan, som blev implementeret i 2013-2014.