Du er her

Fredericia Kommune

26.04.2016 Nyhed:

Grunddata er grundlag for vækst og forbedringer

Et af formålene med grunddataprogrammet er, at grunddata skal bidrage til en bedre offentlig service og til vækst i den private sektor. Selvom alle grunddata endnu ikke er tilgængelige, er grunddata blevet taget i anvendelse flere steder. Her følger to eksempler fra den private og offentlige sektor.

07.09.2015 Nyhed:

Ny stabschef for Politik og Kommunikation

Charlotte Walkusch tiltræder 1. oktober 2015 stillingen som stabschef i Fredericia kommune. Hun er 35 år og kommer fra en stilling som udviklingschef i Horsens Kommune. ​Et enig byråd vedtog i maj ’byrådets vision for Fredericia 2020 – sammen vælger vi vækst og velfærd’ og satte hermed retningen for en ny strategisk satsning på at tiltrække nye borgere til kommunen og styrke oplevelsesøkonomien.

11.12.2014 Nyhed:

Fælles beredskab i Trekantområdet

Mulighederne for at oprette et fælles beredskab i Trekantområdet har gennem længere tid været drøftet. Nu er oplægget til sammenlægningen af beredskaberne i Billund, Fredericia, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle Kommune klar til politisk behandling.

04.12.2014 Nyhed:

To nye direktører i Fredericia Kommune

Ny stærk strategisk tremands direktion i Fredericia. Den fremtidige direktion i Fredericia Kommune kommer til at bestå af kommunaldirektør Michael Holst, der har været ansat siden 1. august, og Louise Thule Christensen, direktør for Velfærd, samt Mogens Bak Hansen, direktør for Vækst.

02.04.2013 Nyhed:

Udvidet samarbejde på beredskabsområdet i Vejle, Fredericia og Kolding kommuner

Kolding, Fredericia og Vejle kommuner har besluttet at afdække mulighederne for evt. at indgå i et formaliseret samarbejde på beredskabsområdet.

10.12.2012 Nyhed:

Automatisk besøgsplanlægning har nationalt potentiale

Socialstyrelsen erfarer, at der er et positivt potentiale i at indføre automatisk besøgsplanlægning i hjemmeplejen i landets kommuner.

28.11.2012 Nyhed:

NemKontakt til Fredericia Kommune

Den 1. december 2012 indfører Fredericia Kommune et nyt system – NemKontakt – som gør det nemmere og hurtigere for Fredericia borgerne at finde frem til de oplysninger, de har brug for.

28.11.2012 Nyhed:

NemKontakt til Fredericia Kommune

Den 1. december 2012 indfører Fredericia Kommune et nyt system – NemKontakt – som gør det nemmere og hurtigere for Fredericia borgerne at finde frem til de oplysninger, de har brug for.

26.11.2012 Nyhed:

Fredericia Kommune vil måle fremtiden

Virker kommunens tiltag for at sikre, at ældre kan klare sig længst muligt uden kommunal hjælp? Hvordan udvikler sygefraværet sig i kommunen? Hvilken indsats virker bedst for at få ledige borgere tilbage på arbejde? Det er flere af de spørgsmål, som et nyt samarbejde mellem Fredericia Kommune og it-virksomheden KMD skal tage hånd om.

15.11.2012 Udbud:

Kolding Kommune udbyder multimedier

Kolding Kommune ønsker tilbud på indgåelse af kontrakt om klargøring og levering af musik, film og multimedier/spil til biblioteker i følgende kommuner: Billund Esbjerg, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart, Sønderborg, Tønder, Varde, Vejen, Vejle, Aabenraa og Central bibliotek for Sydslesvig i Flensborg.

Sider