Du er her

Frederikshavn Kommune

23.06.2017 Nyhed:

Youtubere skal skærpe unges opmærksomhed på Digital Post

Region Midtjylland, Aarhus Kommune og 11 øvrige kommuner tager utraditionelle metoder i brug for at øge unges opmærksomhed om Digital Post.

13.10.2016 Nyhed:

Robotdag i Skagen

Har du lyst til at lege med en robot? Og måske selv prøve at programmere den? Så kom til en sjov og spændende dag med robotter på Skagen Skole.
Elever fra Skagen Skole er eksperter i robotter. På Robotdagen viser de, hvordan man nemt kan programmere en robot. Prøv det selv og få hjælp fra en af de unge eksperter.

05.02.2016 Nyhed:

Elever lærer robotprogrammering fra 0-16 år i Frederikshavn kommune.

Frederikshavn kommune har sået kimen til et måske kommende fag i folkeskolen. Kommunen har forsøgsvis indført robotprogrammering for børn og unge i alderen 0-16 år i skolesystemet. Faget i skolen er primært bygget op om 2 robottyper: Dash and Dot og Linkbot. Robotten Dash and Dot benyttes i indskoling og mellemtrin og afløses af Linkbot.

10.12.2015 Nyhed:

Frederikshavn Kommune sender robotter i skole!

Skoleområdet i Frederikshavn Kommune har valgt at se på robotter til at løse problematikker omkring elevers langtidsfravær evt. i forbindelse med sygdom, operation eller andre problematikker.

22.10.2014 Nyhed:

Frederikshavn Kommune overtager TeleCare Nords support

Som et naturligt skridt i processen fra projekt til ordinær drift, er det nu besluttet, at Frederikshavn Kommune - på vegne af alle aktørerne i TeleCare Nord - overtager support og kontraktadministration tilknyttet TeleCare Nord.

12.03.2013 Nyhed:

Samtidens plejecenter - Velfærdsteknologi på Sæby ældrecenter

I løbet af 2013 vil der blive gennemført en række eksperimenter med velfærdsteknologi på Sæby ældrecenter. 

08.01.2013 Udbud:

Frederikshavn Kommune bekendtgør valg af J. H. Schultz Information

Frederikshavn Kommune bekendtgør med henblik på frivillig, forudgående gennemsigtighed at have til hensigt at vælge J. H. Schultz Information som leverandør på et tidligere annonceret udbud om levering af et lovinformationssystem økonomi, løn og personaledel eksklusiv tilknyttet CMS.

07.01.2013 Udbud:

Frederikshavn Kommune vælger EG Kommuneinformation

Frederikshavn Kommune har valgt EG Kommuneinformation som leverandør på et tidligere annonceret udbud af et lovsystem.

09.12.2012 Udbud:

Frederikshavn Kommune bekendtgør valg af EG Kommuneinformation

Frederikshavn Kommune bekendtgør med henblik på frivillig, forudgående gennemsigtighed at have til hensigt at vælge EG Kommuneinformation som leverandør af en selvbetjeningsløsning på SKI-rammeaftale 02.19 om ASP/Cloud.

09.12.2012 Udbud:

Frederikshavn Kommune bekendtgør valg af Dafolo

Frederikshavn Kommune bekendtgør med henblik på frivillig, forudgående gennemsigtighed at have til hensigt at vælge Dafolo som leverandør af en blanketløsning.

Sider