Du er her

FTF

06.07.2017 Nyhed:

COI: Fordomme skader offentlig IT-innovation

Fordomme om det offentliges totalt manglende IT-formåen må ikke få lov til at hæmme lysten til at afprøve nye digitale tiltag, mener analysechef i Center for Offentlig Innovation. Konsekvensen kan blive, at vi går glip af mulige gevinster for hele samfundet.

05.07.2016 Nyhed:

Center for Offentlig Innovation fortsætter

Regeringen og kommunerne er blevet enige om at forlænge centeret for 2017-19 som en del af aftalen om næste års økonomi. 

01.04.2016 Nyhed:

Alle partier bag nyt IT-politisk forum

Digitalisering er afgørende for Danmarks fremtid – det skal ud af nørderummet og ind og have politiske muskler. Det er målet med IT-ordføreres nye IT-Forum, som holdt sit første møde i går med FTF som vært.

18.09.2015 Nyhed:

Claus Hjortdal bliver formand for FTF’s lederråd

Efter nogen tids forberedelse for mere formelt at samle de mange ledere i FTF's medlemsorganisationer er der nu nedsat et lederråd i FTF med repræsentanter for ledere på tværs af FTF's medlemsgrupper. Og i fredags blev Claus Hjortdal valgt som formand for FTF's Lederråd, der repræsenterer godt 30.000 FTF-ledere i den offentlige og private sektor.

23.04.2014 Nyhed:

FTF: Gør danskerne bedre til IT – og skab job

En million voksne danskere er dårlige til at bruge en computer, og mere end hver tredje mindre virksomhed bruger kun IT til basale ting som fx regnskab. På kun to år er Danmark raslet ned fra en første til en ottendeplads i IT-evner. Digitaliseringen skal op i gear, hvis vi skal øge væksten. Det mener FTF, som bl.a. foreslår en udrulning af hurtigt internet i hele landet og en omfattende IT-opgradering af uddannelsessystemet.

04.11.2013 Nyhed:

FTF bakker op om intelligente offentlige indkøb

Ny strategi skal hjælpe det offentlige til at købe klogere ind. Samtidig vil regeringen gøre det nemmere for det offentlige at købe og udvikle ny velfærdsteknologi. FTF, der er hovedorganisation for 450.000 offentligt og privat ansatte bakker op om regeringens nye strategi.

30.10.2013 Nyhed:

Offentlige ledere og medarbejdere skal lære af hinanden

Regeringen har sammen med Akademikerne, Danske Regioner, FTF, KL og OAO besluttet at oprette et Center for Offentlig Innovation.

01.10.2013 Nyhed:

Uden uddannelse af medarbejdere får vi ingen digital velfærd

Regeringens nye strategi for digital velfærd har fornuftige målsætninger. Men den sikrer ikke, at medarbejderne er klar til den digitale revolution af velfærdsområderne, mener FTF. Det er især et problem, fordi regeringen samtidig planlægger at spare 120 mio. kr. på støtte til efteruddannelse, der blandt andet kunne styrke medarbejdernes viden om nye digitale muligheder.

18.09.2013 Nyhed:

FTF: Overdreven kontrol koster milliarder

Offentligt ansatte FTF’ere bruger til sammen ca. 60 mio. timer om året på at dokumentere deres arbejde, viser ny undersøgelse udarbejdet af FTF Analyse og omtalt på ftf.dk. Den offentlige sektor kan blive langt mere produktiv, hvis man skifter papirbøvl og kontrol ud med samarbejde og tillid til de ansatte, mener FTF.

25.09.2012 Nyhed:

FTF: IT giver innovation i finanssektoren

Den årlige Finans IT-dag afholdt med deltagere fra finans- og IT-branchen bød på mange eksempler på, hvordan IT har ført til store innovationer i finanssektoren.

Sider