Du er her

Gladsaxe Kommune

03.07.2017 Nyhed:

En smartere og endnu bedre by

Med projektet Klar til Smart Vækst sætter Gladsaxe Kommune endnu mere fokus på at skabe en god by for alle byens borgere, både i dag og i fremtiden.

01.06.2017 Nyhed:

Børnehavebørn skal være stolte af sig selv

I Børnehuset Poplen er børnene i gang med at forberede sig til at starte i skole. Pædagogerne i Poplen har i en årrække arbejdet med den digitale kuffert, som er den bagage børnene tager med sig fra børnehaven til skolen.

07.04.2017 Nyhed:

Vink farvel til aftryk hos bøjletandlægen

Nu behøver det ikke længere være ubehageligt at gå til tandlægen, hvis du skal have taget aftryk af dine tænder. På Tandreguleringsklinikken i Gladsaxe Kommune har de fået en tandscanner, der laver en 3D model af dit tandsæt

06.04.2017 Nyhed:

Interaktiv storskærm til borgere med demens

Borgere med en demenssygdom, som bor på et plejecenter, får nu mulighed for at skabe et mere meningsfuldt indhold i hverdagen ved hjælp af en interaktiv storskærm, der kombinerer billeder og bevægelse.

03.03.2017 Nyhed:

Hvordan kan vi tjene penge ved at være naboer?

Virksomheder kan tjene penge på at ligge tæt ved hinanden, hvis der kan skabes et overblik over udbud og tilsvarende efterspørgsel. Maskiner der kun bruges 50 % af tiden, løbeklubber uden omklædningsfaciliteter (som findes i nabovirksomheden), fælles indkøb af vinduespudsning og hækklipning.

02.03.2017 Nyhed:

Hackere er en ny form for landevejsrøveri

3 ud af 4 virksomheder har i dag investeret i it-sikkerhedstiltag. Og der er grund til at være på vagt. I dag er hackerangreb blevet en lukrativ forretning for kriminelle, og det er ikke kun de store virksomheder, der bliver ramt.

16.09.2016 Nyhed:

Fremtidens skole ligger i Gladsaxe

Gladsaxe vil uddanne børnene til det 21. århundrede, hvor behovet for arbejdskraft er anderledes, end vi kender det i dag. Derfor er der brug for at nytænke folkeskolernes struktur, bygninger og sammensætning. 

15.12.2015 Nyhed:

Gladsaxe Kommune får ny børne- og kulturdirektør

Gladsaxe Kommune har ansat Thomas Berlin Hovmand som ny børne- og kulturdirektør pr. 1. februar 2016. Thomas Berlin Hovmand kommer fra en stilling som centerchef i Børne- og Ungdomsforvaltningen i Københavns Kommune.

17.08.2015 Nyhed:

Grin og genoptræning med interaktivt gulv

Et såkaldt interaktivt gulv får beboerne på Gladsaxe Kommunes botilbud og seniorcentre til at holde sig i form på en ny, social og sjov måde.

10.12.2014 Nyhed:

Ny cykel-app sparer Gladsaxe tid, penge og papir

Gladsaxe Kommunes nye cykel-app har revolutioneret arbejdet med at få udbedret kommunens cykelstier. Medarbejderne i Driftsafdelingen slipper nu for at skrive tingene i hånden, og bagefter taste det ind i computeren eller skrive ordresedler hjemme på kontoret.

Sider