Du er her

GPS

31.03.2017 Nyhed:

Trafikken i København er blevet mere intelligent

Som en af de første byer i verden har København investeret i systemet MobiMaestro, der gør det nemmere at overvåge, styre og informere om trafikken i hovedstaden.

20.04.2016 Nyhed:

Sygehuspatienter med demens skal kunne spores med GPS

Fremover bliver det muligt for sygehuspersonalet at udstyre demente patienter med en GPS under indlæggelse, hvis der er risiko for, at patienten vil forlade sygehuset og dermed udsætte sig selv for fare. Det er formålet med et lovforslag, som Folketinget netop har vedtaget.

18.04.2016 Nyhed:

Sygehuspatienter med demens skal kunne spores med GPS

Fremover bliver det muligt for sygehuspersonalet at udstyre demente patienter med en GPS under indlæggelse, hvis der er risiko for, at patienten vil forlade sygehuset og dermed udsætte sig selv for fare. Det er formålet med et lovforslag, som Folketinget netop har vedtaget den 14. april.

25.03.2015 Nyhed:

Politiets fartkontrol forbedres med forskeres trafikdata

Database med fire milliarder GPS-registreringer fra tusindvis af køreture på danske veje er med til at vise politiets intensiverede fartkontrol de strækninger, hvor trafikanternes hastighed ofte er højere end tilladt.

27.02.2015 Nyhed:

Sundhedsminister vil hjælpe demente sygehuspatienter med GPS

Sundhedsminister Nick Hækkerup mødes med partiernes sundhedsordførere for at drøfte, om det skal være muligt at udstyre demente sygehuspatienter med GPS. Inden mødet erklærer ministeren sig parat til at ændre sundhedsloven, hvis der er et ønske og behov for det.