Du er her

Hjemmeside

10.10.2017 Nyhed:

Tilflytter-hjemmeside skal tiltrække udenlandsk arbejdskraft

Ringkøbing-Skjern Kommune giver nu potentielle jobsøgere og tilflyttere fra udlandet et håndgribeligt værktøj: Målrettet information på engelsk og tysk på hjemmesiden www.flytmodvest.dk med råd fra udlændinge, der allerede er flyttet til kommunen, fif til jobsøgning og trin-for-trin flytteguide med meget mere.

07.07.2017 Nyhed:

Ny hjemmeside: Oplev Rudersdal

Oplev Rudersdal har fået ny hjemmeside, der både viser dig aktuelle arrangementer og faste tilbud i Rudersdal Kommune. Du kan også selv lægge dine arrangementer op.

24.02.2017 Nyhed:

Nyt indhold på sdfe.dk gør det nemt at forstå, hvad data gør for Danmark

SDFE’s hjemmeside har fået nyt indhold. Vi har lanceret en ny forside, hvor SDFE i ord og billeder viser nogle konkrete eksempler på, at SDFE forsyner samfundet med vigtige data.

07.11.2016 Nyhed:

Spilstuderende gav PET og SKAT et makeover

ITU-studerende brugte en weekend på at udvikle digitale kommunikationsløsninger til PET og SKAT med virkemidler fra computerspillenes verden. Begge organisationer ser potentiale i at bruge spil og playful design i interaktionen med borgerne.

01.07.2016 Nyhed:

Ny hjemmeside om udstationering

Arbejdstilsynet står bag en ny hjemmeside, som skal fortælle udenlandske virksomheder og udstationerede arbejdstagere, hvilke pligter og rettigheder de har, når de skal arbejde midlertidigt i Danmark.

28.04.2016 Nyhed:

Tønder Kulturhus åbner ny hjemmeside

Tønder Kulturhus har fået en ny hjemmeside, til gavn for både publikum og arrangører. Det er et af flere skridt, på vej mod det ”nye” kulturhus, som står klar 01. oktober 2016.

05.02.2016 Nyhed:

Den gode kommunale hjemmeside (netværksmøde)

Hvad der skal til for at bygge den gode kommunale hjemmeside, hvor borgere og andre interessenter på bedst vis får adgang til relevant information og service? Til dette møde i CEDI Netværk vil repræsentanter fra kommunerne i Odense og Sorø gøre os klogere herpå.

18.11.2015 Nyhed:

Lokal virksomhed bag Tønders nye hjemmeside

Tønder Kommune skal have ny hjemmeside. Og det nye kommunale website bliver udviklet af en lokal virksomhed i samarbejde med kommunens egne folk.