Du er her

Horsens Kommune

23.06.2017 Nyhed:

Youtubere skal skærpe unges opmærksomhed på Digital Post

Region Midtjylland, Aarhus Kommune og 11 øvrige kommuner tager utraditionelle metoder i brug for at øge unges opmærksomhed om Digital Post.

22.06.2017 Nyhed:

Peter Sinding Poulsen bliver øverste chef i Horsens Kommune

Et enigt Horsens Byråd har på et møde tirsdag aften besluttet at ansætte den hidtidige direktør for Uddannelse og Arbejdsmarked i Horsens Kommune, Peter Sinding Poulsen, som ny kommunaldirektør.

08.09.2016 Nyhed:

Horsens stillede skarpt på telemedicin

Flere end 260 fagprofessionelle, ledere og specialister var samlet til en fængslende konference i Horsens om de første erfaringer med telemedicin på tværs.

03.03.2016 Nyhed:

Fortsat brug for ansatte af kød og blod

Det vil der - trods digitaliseringens hastige fremmarch - fortsat være brug for i Horsens Kommune. Og for at gøre medarbejderne endnu dygtigere til at guide borgere, som har brug for det, igennem de digitale selvbetjeningsløsninger, skal ca. 30 HK-ansatte i Borgerservice nu på efteruddannelse.

16.09.2015 Nyhed:

40-årige i Horsens får hjælp på nettet til jobansøgning

40-årige, der lige skal have en hjælpende hånd til at få vedhæftet deres CV på jobansøgningen. Det er én af mange opgaver på internettet, som frivillige, der er tilknyttet Bibliotekets Nethjælp, kan give borgerne en hånd med.

17.03.2015 Nyhed:

Bedre sammenhæng i telesundhed

Et nyt servicecenter for telesundhed skal sikre bedre sammenhæng for brugerne. Eksempelvis bliver der kun ét sted at ringe hen, for at få hjælp.

23.04.2014 Nyhed:

Patienter med sår behandles nu i eget hjem

Horsens, Hedensted, Odder og Skanderborg Kommuner har indledt et nyt samarbejde med Hospitalsenheden Horsens, så patienter med sår kan blive vurderet og behandlet i deres eget hjem ved hjælp af telemedicin.

14.12.2012 Udbud:

Horsens Kommune vælger Tag Vision

Horsens Kommune har på vegne af indkøbsfællesskabet Horsens, Hedensted og Odder kommuner valgt Tag Vision som leverandør på et tidligere annonceret udbud om levering af RFID-udstyr til Horsens kommunale biblioteker.

22.11.2012 Nyhed:

Evaluering: Spiserobotter giver bedre livskvalitet

Ny evaluering af forsøg med spiserobotter viser, at robotterne giver mennesker med funktionsnedsættelse i arme og hænder større selvstændighed, selvtillid og en samlet bedre livskvalitet.

09.11.2012 Udbud:

Horsens Kommune vælger leverandører af RFID-udstyr

Indkøbsfællesskabet for Hedensted, Horsens og Odder Kommuner har valgt Tag Vision, P.V.Supa og Lyngsø Library Systems som leverandører af RFID-udstyr til Horsens Kommunes biblioteker.

Sider