Du er her

IDA

19.06.2017 Nyhed:

1 ud af 10 overser vigtig digital post

Hver 10. dansker har oplevet at misse vigtig information fra det offentlige, fordi de ikke tjekker deres digitale post, viser en ny undersøgelse.

20.04.2016 Nyhed:

Fuld tryk på ingeniørarbejdsmarkedet

Efterspørgslen på ingeniørernes kompetencer og færdigheder er stadig tårnhøj. IDAs indeks over ledige ingeniørstillinger viser, at der er flere end 5 gange så mange ledige stillinger målrettet mod ingeniører sammenlignet med situationen for 6 år siden, da krisen for alvor ramte Danmark.

29.02.2016 Nyhed:

IDA: Danskerne sløser med passwords på nettet

Danskerne er storforbrugere af sociale medier og digitale tjenester. Desværre bruger vi ikke lige så lang tid på sikkerheden. For jo flere tjenester og sociale medier, vi bruger – jo færre unikke passwords benytter vi. Det viser en ny befolkningsundersøgelse fra IDA.

16.12.2015 Nyhed:

Automatisering kan styrke produktions-Danmark

Der er et 2-cifret milliardpotentiale at hente, hvis danske virksomheder øger deres investeringer i nyt automatiserings- og produktionsudstyr, viser analyse fra IDA. Men selv om potentialerne er store, tøver mange, især mindre virksomheder, med at indføre ny produktionsteknologi, viser undersøgelsen, som er gennemført blandt mere end 800 IDA-medlemmer, som arbejder i produktionsvirksomheder

04.06.2015 Nyhed:

Kommende regering skal sikre teknologisk fremdrift

En kommende regering skal sætte udfordringen med manglen på ingeniører og cand.scient.er øverst på dagsordenen, hvis vi skal sikre vækst og jobskabelse, lyder det fra Ingeniørforeningens formand, Frida Frost.

13.04.2015 Nyhed:

Tillid er vigtig for væksten i det digitale samfund

Ny undersøgelse af befolkningens adfærd på nettet giver nyttig viden til både til myndigheder, virksomheder og forbrugere.

25.03.2015 Nyhed:

Mange danskere har dårlig mobildækning

Over 450.000 danskere i aldersgruppen 18-70 år har problemer med mobildækningen i hjemmet. Det viser en ny undersøgelse fra IDA, hvor 12 % af danskerne angiver, at deres forbindelse på mobilen er enten dårlig eller meget dårlig.

26.09.2013 Nyhed:

IDA: Effektivisering skal også være elektronisk

Ingeniørforeningen er positiv over for Produktivitetskommissionens tanker for en effektiv offentlig administration. Men tænk nu også mere IKT ind i en effektiv offentlig administration, udtaler IDA!