Du er her

Innovation

11.10.2017 Nyhed:

Intelligente digitale løsninger skal understøtte sagsbehandling i fremtiden

Syddjurs Kommune deltager de næste fire år i et storstilet innovations- og forskningsprojekt kaldet EcoKnow. Målet med projektet er, at gøre sagsbehandlingen i kommunerne mere borgernær, smidig og intelligent.

19.09.2017 Nyhed:

Ny nordjysk innovationsplatform for sundhed og velfærd

De nordjyske aktører inden for sundhed og velfærd har etableret en fælles innovationsplatform ved navn Life Science Innovation - North Denmark.

06.07.2017 Nyhed:

COI: Fordomme skader offentlig IT-innovation

Fordomme om det offentliges totalt manglende IT-formåen må ikke få lov til at hæmme lysten til at afprøve nye digitale tiltag, mener analysechef i Center for Offentlig Innovation. Konsekvensen kan blive, at vi går glip af mulige gevinster for hele samfundet.

03.10.2016 Nyhed:

Biblioteket som innovations-fremmer

Ny rapport viser at bibliotekarens fagligheder er yderst brugbar i undervisningen i entreprenørskab – og giver anbefalinger til, hvordan de bedre sættes i spil.

29.03.2016 Nyhed:

Hård kamp om iværksætterpris

Ni iværksættere er nu nomineret til IVÆRKSÆTTERPRISEN 2016 i Business Region Aarhus. Der er lagt op til hård kamp mellem de unge firmaer, som har fået succes med så forskellige produkter som nøglebokse, genbrugsmøbler, babysoveposer, børnebøger og meget andet. 

11.03.2016 Nyhed:

Skyd genvej til målet

73 % af de offentlige innovationer er kopier eller tilpasninger af andres løsninger. COI lancerer derfor Spredningsguiden, som skal gøre det lettere for offentlige medarbejdere at dele og genbruge hinandens innovationer.

03.11.2015 Nyhed:

Gode initiativer i Region Midt nomineres til ny pris

I Region Midtjylland skal den gode idé anerkendes. Det sker med den nystiftede ”Initiativprisen”. En priskommite har nomineret fem initiativer. Den endelige vinder bliver afsløret på innovationsdagen, 4. november i Bjerringbro.

15.09.2015 Nyhed:

Studerende sparker liv i innovationen i store virksomheder

I dette efterår tænder DTU-studerende for kreativitetens hjertestartere og sætter strøm til innovationen hos blandt andet store it-giganter som IBM og KMD. Det sker i det nye samarbejde Oi-X, hvor studerende skal skabe nye løsninger til danske virksomheder.

14.08.2015 Nyhed:

Sjælland er med i syv innovative sundhedsansøgninger i foråret

Region Sjælland, Holbæk Kommune, ZealandDenmark EU Office og University Colleage Sjælland er tilsammen med i syv sundhedsansøgninger om EU-støtte fra Interreg, Horizon 2020, og MARIE CURIE-programmet. Projekterne er indsendt i det første halve år af 2015 og sigter alle efter at skabe bedre og mere sikker sundhedspleje for borgerne.

18.03.2015 Nyhed:

Virksomheder udvikler produkter med innovationshospitaler

Region Hovedstaden inviterer i et nyt koncept virksomheder indenfor på Bispebjerg og Frederiksberg Hospitaler, hvor de kan få sparring til at udvikle produkter rettet mod hospitalsverdenen.

Sider