Du er her

It-arkitektur

10.07.2017 Nyhed:

Retningslinjer for webservices

Sekretariatet for FODS-initiativ 8.1 inviterer til kommentering af udkast til retningslinjer for webservices.

26.10.2016 Nyhed:

Fælleskommunalt netværk styrker rammearkitekturen

Det kommunale Danmark har med Kommunernes It-arkitekturnetværk fået et nyt sted at mødes. Netværket er nu kommet godt på vej i fire regionale netværksgrupper, efter at første møderunde i henholdsvis Aabenraa, Ikast, Køge og Frederikssund blev afholdt i september 2016. Det giver anledning til at gøre kort status og kigge frem mod næste møderunde, som begynder allerede i november – og at se videre frem mod 2017.

10.03.2015 Nyhed:

Konkretisering af processer for godkendelse af standarder på sundhedsområdet

NSI har nu udarbejdet et tillæg til rapporten "Standarder og referencearkitekturer vedr. sundheds-it området", der præciserer governance og processer for udarbejdelse og godkendelse af arkitekturprodukter.  

10.10.2013 Nyhed:

Udbredelsen af rammearkitekturen har nået en vigtig milepæl

For Kommunernes It-Arkitekturråd er en vigtig milepæl nået i udbredelsen af rammearkitekturen. Arkitekturarbejdet på beskæftigelsesområdet er blevet modtaget positivt, og kommer potentielt set til at udgøre en del af den fælles rammearkitektur.

16.09.2013 Nyhed:

Kommunernes It-Arkitekturråd skaber værdi af offentlige it-investeringer

Kommunernes It-Arkitekturråd får en 4. plads i ny måling af, hvilke organer der bidrager til at skabe værdi af de offentlige it-investeringer. Vurderingen er foretaget af de øverste it-ansvarlige i kommuner, stat og regioner. Formanden for Kommunernes It-Arkitekturråd, Henrik Brix, udtrykker stor tilfredshed med opbakningen til den fælles værdi af rådets arbejde. Han peger samtidig på, at der også ligger et stort potentiale i fællesoffentlig arkitekturstyring.