Du er her

IT-Branchen

19.06.2017 Nyhed:

ITB: Kodning er et samfundsansvar – og vi tager gerne teten

Så klar er talen, når man spørger GlobalConnect om, hvorfor de som virksomhed støtter Coding Class, der giver folkeskoleelever mulighed for at få kodning på skemaet.

17.02.2016 Nyhed:

Fronterne hårdt trukket op på teleområdet

IT-Branchen har sammen med 24 andre organisationer skrevet et opråb til justitsministeren imod genindførelsen af sessionslogging.

23.11.2015 Nyhed:

IT-Branchen vil uddanne sikkerhedsagenter

10.000 elever i 5. og 6. klasse skal gennem CodeX uddannes som sikkerhedsagenter, så de bedre kan stå imod de mange trusler, de møder i den digitale virkelighed.
”De unge er blevet mere og mere digitale, hvilket giver en masse muligheder, men som også bringer nye sikkerhedsrisici overfor især de helt unge. Derfor er det vigtigt, at børn og unge bliver undervist i at færdes sikkert på nettet,” siger Rasmus Theede, der er medlem af IT-Branchens sikkerhedsudvalg og formand for Rådet for Digital Sikkerhed.

15.09.2014 Nyhed:

Udbydere og erhvervsliv i fælles front mod internetskat

En bred kreds af organisationer, der repræsenterer såvel bredbåndsudbydere, erhvervsmæssige brugere af bredbånd og forbrugere, er stærkt bekymrede over forslaget om en filmafgift.

22.04.2014 Nyhed:

ITB: Danskerne skal hjælpes med digital post

Over 70.000 danskere over hele landet har søgt om fritagelse for at modtage digital post fra det offentlige. Det viser nye tal fra Digitaliseringsstyrelsen. Fra den 1. november i år skal alle danskere have en digital postkasse og kommunikationen til og fra offentlige myndigheder overgår til e-mail. Men der har siden 1. marts været mulighed for at søge om fritagelse.

19.03.2013 Nyhed:

Nye ansigter i ITB's bestyrelse

IT-Branchen har netop afholdt generalforsamling den 14. marts 2013. På generalforsamlingen blev 5 nye medlemmer valgt til IT-Branchens hovedbestyrelse.