Du er her

It-hardware

13.12.2013 Nyhed:

Nyt it-grej til Stevns Kommunes skolelærere

Der har været store ’gave’-dag i det stevnske skolevæsen, hvor alle lærere med undervisningsopgaver fik en ny computer eller tablet efter eget valg. Uddelingen af alt det nye it-grej er resultatet af en beslutning om, at en del af overskuddet fra skolestrukturprocessen skal gå til nyt it-grej til lærerne.

26.06.2013 Nyhed:

Tredje bølge forpligtende aftaler bliver en it-bølge

Styregruppen for de fælleskommunale forpligtende aftaler har netop besluttet, at tredje bølge af de fælleskommunale forpligtende aftaler bliver en it-bølge. Tredje bølge er sammensat efter ønsker fra bl.a. kommunale indkøbsfællesskaber og ud fra beregninger på volumen og effektiviseringspotentiale.

17.06.2013 Nyhed:

Udskiftning af nedslidt it-udstyr reducerer strømforbrug med fem millioner kroner

Over 25 procent af Region Hovedstadens pc’er er blevet udskiftet med nyt, langt mere energibesparende udstyr. Det har reduceret strømforbruget svarende til 365 husstandes forbrug.

27.05.2013 Nyhed:

5 kommunale medarbejdere. 0 konsulenter. 3700 klargjorte iPads

Ved at fravælge brug af eksterne konsulenter har Sorø Kommunes IT-afdeling brudt med en kommunal tradition.

18.04.2013 Nyhed:

Region Nordjylland sparer på strømmen - og sparer CO2

Region Nordjylland har netop indført et nyt strømstyringssystem for alle pc’er i administrationen og på regionens sygehuse. Det betyder, at pc’erne frem over vil gå på standby efter to timer uden brug. Desuden vil pc’erne lukke helt ned hver fredag aften, så det bliver muligt at installere opdateringer i weekenden. Tiltaget vil kunne aflæses både på driftsbudgettet og miljøbelastningen.

22.02.2013 Nyhed:

IPads til alle skoleelever i Sorø

Så er det endelig tid. Efter lang og grundig forberedelse udleveres der nu iPads til alle elever i Sorø Kommunes folkeskoler.

07.02.2013 Udbud:

Sorø Kommune udbyder projektorer, whiteboards og fladskærme

Sorø Kommune ønsker tilbud på indgåelse af kontrakt om projektorer, whiteboards og fladskærme.

04.02.2013 Udbud:

Nationalmuseet udbyder hardware

Nationalmuseet ønsker tilbud på indgåelse af kontrakt om anskaffelse af hardware og en tilhørende serviceaftale i forbindelse med udstillingen VIKING.

30.01.2013 Udbud:

Halsnæs Kommune bekendtgør valg af Atea

Halsnæs Kommune bekendtgør med henblik på frivillig, forudgående gennemsigtighed at have til hensigt at vælge Atea som leverandør af 1.100 bærbare pc'er via SKI-rammeaftale 02.04.

28.01.2013 Udbud:

Københavns Universitet udbyder computere

Københavns Universitet ønsker tilbud på anskaffelse af computere til regneklynger ved RTH og Nano-science Center.

Sider