Du er her

ITS

31.05.2017 Nyhed:

Cyklister i København får bedre information om trængsel på cykelstien

Som den første by i verden har København udviklet elektroniske informationstavler til byens cyklister.

31.03.2017 Nyhed:

Trafikken i København er blevet mere intelligent

Som en af de første byer i verden har København investeret i systemet MobiMaestro, der gør det nemmere at overvåge, styre og informere om trafikken i hovedstaden.

11.10.2016 Nyhed:

Avanceret trafikstyring vil give grøn bølge

Trafikanterne har længe efterlyst grøn bølge på Vejlevej i Kolding. Nu bliver ønsket opfyldt. Sidst på året vil et nyt og topmoderne trafikstyringssystem få trafikken på den befærdede indfaldsvej til at glide bedre. 

06.09.2016 Nyhed:

Nye tavler guider lastbiler til den næste pause

Nye tavler på Sønderjyske Motorvej skal fremover guide lastbilerne til den næste pause ved at informere om ledige parkeringspladser. Sønderjyske Motorvej er en af de strækninger, hvor der kører flest lastbiler. Derfor bliver tavlerne sat op ved rastepladserne Årslev Øst, Hylkedal Øst og Ustrup Øst, som har parkeringsmuligheder for lastbiler.

05.09.2016 Nyhed:

Dynamiske tavler sikrer bedre udnyttelse af vejene i myldretiden

En ny stor undersøgelse viser, at kommunens ti dynamiske tavler med trafikinformation lever op til formålet og får trafikanterne til at foretage rutevalg på baggrund af tavlernes information. Dette giver både den enkelte trafikant en tidsmæssig gevinst og sikrer samtidig en bedre udnyttelse af den eksisterende vejkapacitet.

15.02.2013 Nyhed:

Nordjylland med i front i udvikling af intelligente transport systemer

Region Nordjylland er partner i et innovativt EU-projekt, som skal udvikle fremtidens europæiske standard for intelligente transport systemer til gavn for borgere og erhvervsliv.