Du er her

Københavns Kommune

10.11.2017 Nyhed:

Københavns Kommune stopper destruering af byggesagsarkiv

Der er rejst tvivl om, hvorvidt kommunen efter skanning burde bevare arkitekttegninger med særlig værdi.

12.10.2017 Nyhed:

København vil fortsat arbejde på at løfte kundetilfredsheden

Nedsat sagsbehandlingstid, nem digital ansøgningsproces og mulighed for hurtig personlig vejledning er stadig på bygherrenes ønskeliste.

15.09.2017 Nyhed:

Skoleelever skal kode for Microsoft og 59 andre virksomheder

Københavnske skoleelever skal bruge kodning til at løse digitale udfordringer for bl.a. Microsoft, når Coding Class kommer på skoleskemaet.

22.06.2017 Nyhed:

København investerer sig til bedre velfærd

Onsdag besøgte innovationsminister Sophie Løhde (V) hovedstaden for at samle inspiration til regeringens Sammenhængsreform.

22.06.2017 Nyhed:

Forbedret hjemmeside til byggeansøgninger

Københavnere, der ønsker at bygge, bliver nu mødt af en mere brugervenlig version af hjemmesiden, når de skal søge om byggetilladelse.

13.06.2017 Nyhed:

Betal med Dankort på mobilen i København

Der er tale om en vaskeægte verdenspremiere, når Borgerservice og Rådhusoplysningen i Københavns Kommune fra i dag kan tilbyde københavnerne at betale for pas og paraplyer, sundhedskort og souvenirs med det nyeste skud på betalingsstammen, Dankort på mobilen.

31.05.2017 Nyhed:

Cyklister i København får bedre information om trængsel på cykelstien

Som den første by i verden har København udviklet elektroniske informationstavler til byens cyklister.

31.03.2017 Nyhed:

Trafikken i København er blevet mere intelligent

Som en af de første byer i verden har København investeret i systemet MobiMaestro, der gør det nemmere at overvåge, styre og informere om trafikken i hovedstaden.

13.12.2016 Nyhed:

Slut med uigennemskuelige ventelister til daginstitutioner

Det skal være slut med uigennemskuelige ventelistesystemer til vuggestuer og børnehaver i København. Københavns Kommune udskifter den nuværende pladsanvisning med et nyt digitalt bookingsystem ’Book en plads’, som giver forældrene mulighed for at se hvilke institutioner, der har en ledig plads på det tidspunkt, hvor forældrene har brug for pasning. Forældrene kan selv booke en af de ledige pladser, og så er de sikre på at have den plads til deres barn. Forældrene kan kun booke én plads.

30.11.2016 Nyhed:

Ny direktør i Socialforvaltningen i København

Socialforvaltningens nye direktør har bl.a. en fortid i Socialministeriet og Socialforvaltningen i Aarhus at trække på. Mikkel Boje er 36 år og uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet i 2006. Mikkel kommer fra en stilling som strategichef i Rigspolitiet, hvor han har været siden 2015. Her har han bl.a. haft ansvaret for at indføre en ny strategimodel i Rigspolitiet. Tidligere har Mikkel arbejdet i Aarhus Kommune, Socialministeriet, Justitsministeriet og Struensee & Co.

Sider