Du er her

KL

07.11.2017 Nyhed:

KL: Fælleskommunal vision for borgernes adgang til egne data

KL har lanceret en fælleskommunal vision for borgernes adgang til egne data i de sager eller ydelser, de har hos kommunerne.

09.10.2017 Nyhed:

Anders Hvid til kommunale ledere: Vi skal turde forstyrre os selv

Disruption er oftest ubehagelig, men ikke desto mindre skal man som kommunal leder lære at læse teknologien og inddrage den, så man kan skabe nye, spændende løsninger, lyder budskabet fra teknologiekspert Anders Hvid på KL’s Ledertræf 2017

05.07.2017 Nyhed:

Kommunerne kan frigøre ressourcer til kernevelfærd

Kommunerne har gode muligheder for at frigøre ressourcer til mere borgernær velfærd. Det viser en række nye analyser udarbejdet i samarbejde mellem regeringen og KL.

05.07.2017 Nyhed:

Velfærdsteknologi i kommunerne giver borgerne større tryghed og øget livskvalitet og medarbejderne et bedre arbejdsmiljø

Kommunerne har fra 2014-2016 implementeret fire velfærdsteknologier. Slutmålingen af udbredelsen viser, at velfærdsteknologierne gør borgerne mere selvstændige, gør tilrettelæggelsen af arbejdsopgaver mere fleksibel og frigiver tid i den daglige opgaveløsning.

29.06.2017 Nyhed:

Ny rapport fra HK og KLK: Fremtidens it- og digitaliseringsmedarbejdere

En helt ny fælles rapport fra HK og KL's konsulentvirksomhed KLK stiller skarpt på, hvad digitaliseringen medfører af nye krav til medarbejderne.

28.06.2017 Nyhed:

KL: Velfærdsteknologiske løsninger til medicinhåndtering

Velfærdsteknologiske løsninger er i dag mere og mere udbredt på Social- og Sundhedsområdet til glæde for mange ældre, handikappede og udsatte borgere. Teknologier kan på forskellig vis være med til at øge livskvaliteten hos borgere, give større fleksibilitet og nye faglige muligheder. Det betyder, at kommunernes ressourcer kan anvendes på andre og bedre måder.

27.06.2017 Nyhed:

Ny status for de fælleskommunale digitaliseringsinitiativer

Der er foretaget en ny rapportering på initiativer i den fælleskommunale digitale handlingsplan. Ud af de 31 projekter, som for nuværende er optaget i handlingsplanen, er 28 nu igangsat.

02.06.2017 Nyhed:

Ansvarlig aftale om kommunernes økonomi for 2018

KL og regeringen har i dag indgået aftale om kommunernes økonomi for 2018. Kommunerne får mulighed for et lille løft i økonomien til både service og anlæg.

06.04.2017 Nyhed:

Ny vicedirektør i KL

Helle Birkman Smith bliver ny vicedirektør i KL med ansvar for de interne funktioner, skriver KL på sin hjemmeside.

07.03.2017 Nyhed:

KL: Ny kontorchef i KL’s Center for Vækst og Beskæftigelse

Henrik Thomassen er ansat i KL som ny kontorchef i Center for Vækst og Beskæftigelse. Han kommer fra en stilling som kontorchef i Udlændinge- og Integrationsministeriet og har lang erfaring inden for integrations- og beskæftigelsesområdet fra flere ministerier.

Sider