Du er her

KMD

12.10.2016 Nyhed:

KMD skaber Danmarks største uddannelseshus med strategisk opkøb

It-koncernen KMD har netop købt den Aalborg-baserede it-virksomhed UVdata, som hører til blandt de førende danske leverandører inden for it-systemer til undervisningssektoren.

20.09.2016 Nyhed:

Aarhus-skoler tager et digitalt kvantespring

Folkeskolerne i Aarhus Kommune er på vej mod en øget digitalisering, da Børn og Unge har indgået kontrakt med KMD om levering af en ny, digital læringsplatform KMD Educa Læring.

13.06.2016 Nyhed:

KMD Analyse: Offentligt ansatte slår fortrolige oplysninger op af nysgerrighed

Den offentlige sektor udsættes i stort omfang af en vifte af forskellige sikkerhedshændelser – både interne, hvor medarbejdere eksempelvis deler passwords eller slår fortrolige oplysninger op af nysgerrighed, såvel som eksterne, hvor ubudne gæster forsøger at komme ind bag data-murene. 

27.11.2015 Nyhed:

KMD har nu integration til MobilePay

Økonomifolket har nærmest revet sig i håret over Mobilepay og Swipp, fordi der ikke har været integration til økonomisystemet, og afstemning af kassen har derfor været administrativ besværlig. Men nu er der en løsning på vej fra KMD.

15.09.2015 Nyhed:

Studerende sparker liv i innovationen i store virksomheder

I dette efterår tænder DTU-studerende for kreativitetens hjertestartere og sætter strøm til innovationen hos blandt andet store it-giganter som IBM og KMD. Det sker i det nye samarbejde Oi-X, hvor studerende skal skabe nye løsninger til danske virksomheder.

23.06.2015 Nyhed:

Arkivering af valgopgørelsesdata

Kommunerne har tilsluttet sig at KL indgår samlet aftale om arkivering af valgopgørelsesdata. Rigsarkivet bestemte i bekendtgørelse nr. 995 af 3. august 2010, at kommunerne skulle bevare kommunale valgdata. Det gælder for kommunevalgene i 2005, 2009, 2013 og efterfølgende valg. Konkret er der tale om arkiveringsversioner fra det fælleskommunale valgopgørelsessystem KMD Valg-opgørelse.

15.06.2015 Nyhed:

Anden rammeaftale om levering af snitflader underskrevet

KMD har underskrevet en rammeaftale med KOMBIT om levering af snitflader fra KMDs jobcentersystemer ind til den fælleskommunale rammearkitektur, så de bliver i stand til at kommunikere med de kommende fagsystemer i monopolbruddet.

05.05.2015 Nyhed:

Nyt økonomisystem i København skal ensarte processerne

Efter et EU-udbud har kommunen besluttet at købe en SAP-løsning af it-leverandøren KMD.

27.03.2015 Nyhed:

Eva Berneke nyt medlem af DTU’s bestyrelse

DTU’s repræsentantskab har netop udpeget cand.polyt, MBA Eva Berneke og cand.polyt, MBA Niels B. Christiansen som medlemmer af universitetets bestyrelse. Niels B. Christiansen er udpeget fra pr. 1. januar 2015, mens Eva Berneke indtræder 1. januar 2016. Begge medlemmers udpegningsperiode udløber den 31. december 2018.

18.03.2015 Nyhed:

Rammeaftaler for administrative applikationer og portaler

Styrelsen for It og Læring har indgået 4-årige rammeaftaler med KMD og CGI.

Sider