Du er her

Kolding Kommune

24.02.2017 Nyhed:

Intelligent trafikstyring får trafikken til at glide bedre på Vejlevej

Specielt i myldretiden kommer bilisterne hurtigere gennem lyskrydsene på Vejlevej i Kolding. Det viser nye målinger, efter at der før jul blev installeret ny avanceret trafikstyring i lyssignalerne.

23.01.2017 Nyhed:

Kolding Kommune i gigantisk designproces

Senior, Social og Sundhedsområdet i Kolding Kommune tager i begyndelsen af januar de første skridt i det, der måske er verdens største designproces.

11.10.2016 Nyhed:

Avanceret trafikstyring vil give grøn bølge

Trafikanterne har længe efterlyst grøn bølge på Vejlevej i Kolding. Nu bliver ønsket opfyldt. Sidst på året vil et nyt og topmoderne trafikstyringssystem få trafikken på den befærdede indfaldsvej til at glide bedre. 

07.09.2016 Nyhed:

Bibliotekets IT-system lukker ned

De danske folkebiblioteker og pædagogiske læringscentre har fået udviklet et fælles nationalt bibliotekssystem. Det nye system bliver udrullet i etaper, og nu er turen kommet til Kolding Kommune.

05.07.2016 Nyhed:

Ny fritidschef hentes i Vejle

Kolding Kommune har ansat en ny fritidschef. Det bliver den 53-årige Kurt Smidt, der i dag varetager samme stilling i Vejle Kommune.

05.04.2016 Nyhed:

Droner hjælper med at tjekke bygninger

Kolding Kommune går nye digitale veje for at vedligeholde de kommunale bygninger. Droner har gennemgået to store kommunale bygninger for fejl og mangler, og Kommunen kigger nu på potentialet for at bruge droner i fremtiden.

01.04.2016 Nyhed:

Ny konstitueret kommunaldirektør i Kolding

Rikke Vestergaard skifter til Region Syddanmark og By- og Udviklingsdirektør Thomas Boe konstitueres som Kommunaldirektør i Kolding Kommune. Samtidig oprettes der en ny direktørstilling, der skal sikre større fokus på arbejdsmarked og integration.

16.12.2015 Nyhed:

Ny direktør til Kolding

Børne- og Uddannelsesforvaltningen i Kolding Kommune får ny direktør, Helle Thiele, der er Partner i BDO Consulting, som rådgiver den offentlige sektor.

21.08.2015 Nyhed:

Hjemmehjælpere opdateres om ældres helbred med ny app

Seniorområdet i Kolding Kommune er nu fuldt ud klar til at anvende SmartCare app’en. Hvis gamle fru Petersen har haft det skidt om morgenen, eller der skal ændres i den daglige medicin, får hjemmehjælperen besked, før hun træder ind ad døres hos den ældre.

13.08.2015 Nyhed:

Giv besked om henkastet affald med ny app

Nu kan du hurtigt og nemt give kommunen besked via din mobil eller tablet, hvis du finder henkastet affald i naturen. Det er en af de sidste nye funktioner i App’en Affald Kolding.

Sider