Du er her

Konkurrence og Forbrugerstyrelsen

06.04.2017 Nyhed:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen får ny vicedirektør

Mette Rose Skaksen tiltræder som vicedirektør i Konkurrence og Forbrugerstyrelsen inden sommer. Mette Rose Skaksen, der i dag er branchedirektør hos Dansk Industri, er ansat som vicedirektør i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen. Hun tiltræder stillingen senest den 1. juli 2017.

03.03.2017 Nyhed:

Se kortet: Disse kommuner skaber mest konkurrence om offentlige opgaver

Konkurrence om offentlige opgaver kan i sidste ende give borgerne mere for skattekronerne. Et nyt Danmarkskort skaber overblik over, hvilke kommuner der er bedst til at skabe konkurrence om løsningen af offentlige opgaver.

02.03.2017 Nyhed:

Lyt dig til viden om Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens lydunivers kan blive din nye vej til viden i en travl hverdag.

14.12.2016 Nyhed:

Totalomkostninger - praktisk vejledning til offentlige indkøbere

Vejledningen er en opdatering af Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens "Totalomkostninger i udbud” fra 2014. På baggrund af udbudslovens vedtagelse er vejledningen blevet ændret med opdaterede henvisninger til den relevante lovgivning. I relation til opgørelsen af totalomkostninger er den opdaterede vejledning imidlertid ikke forskellig fra 2014-vejledningen.

29.09.2016 Nyhed:

Ny udgave af vejledning om ESPD

Hvordan får man som leverandør plads til alle referencerne, når der ikke er plads i ESPD'et? Få svaret på det og mange flere spørgsmål i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens opdaterede vejledning om Det fælles europæiske udbudsdokument ESPD.

30.08.2016 Nyhed:

Enklere anmeldelse af behandling af fortrolige personoplysninger ved udbud

Datatilsynet har nu etableret en enklere adgang til at foretage anmeldelser, hvis myndigheder skal behandle fortrolige personoplysninger, fx i forbindelse med udbud.

30.08.2016 Nyhed:

Ny vicedirektør i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Jacob Schaumburg-Müller tiltræder som vicedirektør i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen den 1. september 2016.

11.12.2015 Nyhed:

Overgangsbestemmelser ved udbudslovens ikrafttrædelse

Fra den 1. januar 2016 træder udbudsloven i kraft. Det betyder, at offentlige indkøb skal foregå efter reglerne i udbudsloven. Udbud, der er iværksat den 1. januar eller senere, skal følge de nye regler i udbudsloven.

30.11.2015 Nyhed:

Jakob Hald bliver ny direktør for Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen

Erhvervs- og vækstminister Troels Lund Poulsen har udpeget ny direktør for Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.
Det bliver den 51-årige cand.polit. Jakob Hald, der skal afløse Agnete Gersing som direktør i Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen.

10.08.2015 Nyhed:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen agter at indstille undersøgelse af bookingportaler

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen vurderer, at en markedsundersøgelse af bookingportaler ikke aktuelt vil give den nødvendige effekt til fordel for konkurrencen og forbrugerne på hotelmarkedet. Det sker blandt andet efter positive tilkendegivelser fra store aktører på markedet.

Sider