Du er her

Kulturstyrelsen

04.03.2016 Nyhed:

Biblioteker og skoler udvikler Biboxen.dk

Favrskov Bibliotekerne har fået midler fra Kulturstyrelsens Udviklingspulje og skal nu sammen med folkeskolerne udvikle Biboxen.dk – elevernes eget digitale bibliotek.

16.12.2015 Nyhed:

Danskernes mediebrug på internettet og brug af sociale medier

Kulturstyrelsen sætter med to nye rapporter spot på borgernes mediebrug på internettet med særligt fokus på villigheden til at betale for medieindhold og på lysten til at debattere politiske emner på sociale medier.

01.09.2015 Nyhed:

Verdens bedste nye folkebibliotek

Danmark tildeler Kista Bibliotek i Stockholm prisen som årets bedste nye folkebibliotek. Kulturstyrelsen og it-virksomheden Systematic har overrakt prisen ”Systematic – Public Library of the Year Award 2015”.

17.06.2015 Nyhed:

Den digitale kunsthal på Vallensbæk Station viser video-værker af elever fra Pilehaveskolen

Elever fra Pilehaveskolen i Vallensbæk har i løbet af skoleåret brugt tid sammen med den anerkendte videokunstner Jacob Tækker. Det er der kommet en række små kunst-videoer ud af, som altså nu vises på det store lærred i tunellen på Vallensbæk Station.

23.03.2015 Nyhed:

Ny rapport om bibliotekernes samarbejde med borgerservice

Biblioteker og borgerservice arbejder i dag tæt sammen om at vejlede borgeren i at begå sig digitalt. En ny rapport fra Biblioteksforeningen kortlægger og inspirerer dette samarbejde.

05.12.2014 Nyhed:

Brugerne bedømmer Kulturstyrelsen

Ny brugerundersøgelse viser, at der generelt er stor tilfredshed med Kulturstyrelsens arbejde blandt brugere og samarbejdspartnere, der lægger vægt på medarbejdernes faglighed og gode service.

01.12.2014 Nyhed:

Nye ebogsudlånsaftaler på plads

Gyldendal, Rosinante&Co, Lindhardt og Ringhof, JP/Politikens Forlag samt øvrige forlag på udlånstjenesten Ebib indgår aftaler med Danskernes Digitale Bibliotek om udlån af 4000 nye e-bøger via eReolen.

27.11.2014 Nyhed:

Ny direktør i Kulturstyrelsen

Kulturminister Marianne Jelved har udnævnt Jesper Hermansen til direktør for Kulturstyrelsen.

19.11.2014 Nyhed:

Nyt område om børn og unge på Kulturstyrelsens hjemmeside

Området skal på sigt fungere som en samlet indgang til Kulturministeriets og Kulturstyrelsens initiativer om børne- og ungekultur og desuden udvikle sig til en platform for videndeling for professionelle, der arbejder med børn, unge, kunst og kultur.

22.10.2014 Nyhed:

SARA skal styre samlingerne

SARA hedder et nyt digitalt system, som museerne kan benytte til at styre og administrere deres samlinger med. Kulturstyrelsen har netop indgået kontrakt med Axiell ALM Systems, om udvikling og levering af systemet.

Sider