Du er her

Middelfart Kommune

31.10.2016 Nyhed:

Smart City-projekt fra Middelfart løb med årets innovationspris

De tekniske chefer i de danske kommuner har vurderet og stemt. Middelfart Kommunes store teknologiprojekt Smart Energi i Hjemmet har fået årets innovationspris.

27.06.2016 Nyhed:

Stor varmebesparelse ved intelligent styring i hjemmet

200 familier i Middelfart Kommune har givet forskere uvurderlige data til den grønne omstilling. Projekt Smart Energi i Hjemmet har vist et potentiale for intelligent styring af energiforbruget hos private.

10.11.2015 Nyhed:

Sikkerhedsbrist i system til registrering af arbejdsskader

Middelfart Kommune har konstateret og lukket et brud på datasikkerheden vedrørende interne registreringer og arbejdsskader noteret i systemet ISAP på Vestbo.

11.12.2014 Nyhed:

Fælles beredskab i Trekantområdet

Mulighederne for at oprette et fælles beredskab i Trekantområdet har gennem længere tid været drøftet. Nu er oplægget til sammenlægningen af beredskaberne i Billund, Fredericia, Kolding, Middelfart, Vejen og Vejle Kommune klar til politisk behandling.

05.03.2014 Nyhed:

Fjernrådgivning til boligejere testes i Middelfart

Energirådgivning til boligejere bliver mere og mere efterspurgt. Traditionelt set besøger en energirådgiver en bolig, gennemanalyserer boligen og aflægger rapport. Det tager tid og koster penge. Nu testes en ny variant af energirådgivning i Middelfart Kommunes projekt Smart Energi I Hjemmet. 

07.11.2013 Nyhed:

Middelfart i front med digitale valg

Som et forsøg bliver to valgsteder i Middelfart Kommune digitale. Valget kan derfor formentlig afvikles hurtigere. Middelfart Kommune er allerede blandt de kommuner, der er længst fremme med digitaliseringsprocessen, men her stopper det ikke.

24.10.2013 Nyhed:

Intelligent lys på Middelfarts cykelstier

Danmarks mest moderne fuldskala stibelysning kan nu opleves i Middelfart Kommune. Lyset skruer op, når en cyklist eller fodgænger passerer, og skruer ned igen bagefter.

14.01.2013 Nyhed:

Forældre til skolebørn i Middelfart Kommune er digitale

Skoleindskrivningen er slut og Middelfart Kommune kan glæde sig over, at hele 94,7 % af børnene er indskrevet digitalt. Ud af 524 mulige nye skolebørn i kommunen, er de 496 blevet indskrevet digitalt.

26.11.2012 Nyhed:

Årets Kommunale beslutningstager er fra Middelfart

Teknik- og Miljødirektør i Middelfart Kommune Thorbjørn Sørensen er en mand, der sættes pris på. Han har netop fået prisen ”Årets Kommunale beslutningstager” i forbindelse med konferencen StrategiTorvet arrangeret af Management Events.

15.11.2012 Udbud:

Kolding Kommune udbyder multimedier

Kolding Kommune ønsker tilbud på indgåelse af kontrakt om klargøring og levering af musik, film og multimedier/spil til biblioteker i følgende kommuner: Billund Esbjerg, Fredericia, Haderslev, Kolding, Middelfart, Sønderborg, Tønder, Varde, Vejen, Vejle, Aabenraa og Central bibliotek for Sydslesvig i Flensborg.

Sider