Du er her

Mobile løsninger

20.08.2015 Nyhed:

Betal DSB-togturen med MobilePay

Når DSB’s kunder fra i dag køber deres billet til togturen via DSB app, så får de nu føjet endnu en betalingsmulighed til, nemlig at de kan betale for rejsen med MobilePay.

19.08.2015 Nyhed:

Rengøringsfolk kommunikerer med et klik

Rengøringsassistenter i Silkeborg Kommune har fået tablets og kommunikerer med hinanden og med ledelsen via Yammer.

18.08.2015 Nyhed:

Konkurrence: Lav en kultur-app

Hvordan kan man sætte bibliografiske data, adfærdsdata, brugerskabte data, data fra sociale medier osv. i spil, så de skaber ny værdi for biblioteksbrugerne? Det er spørgsmålet i konkurrencen om den bedste nye applikation oven på kulturdata.

12.06.2015 Nyhed:

Betal regningen til kommunen med mobilen

Indbetalingskortene fra Frederiksberg Kommune har fået nyt udseende. Fra nu af vil langt de fleste – både de almindelige og elektroniske – indbetalingskort også indeholde en QR-kode.

16.03.2015 Nyhed:

Få trafik-app med pushbeskeder og P4's trafikmeldinger

Nu kan du få direkte og automatisk besked om aktuelle trafikhændelser i din region – og kører du i Østjylland, Nordjylland eller Trekantområdet, kan du også afspille de seneste trafikmeldinger fra den lokal P4 Trafikradio.

18.02.2015 Nyhed:

Statens It introducerer den mobile it-arbejdsplads

Behovet for at kunne arbejde mobilt er stort, og medarbejderne er vant til brugervenlige apps og løsninger, der virker både på kontoret og på farten.

10.02.2015 Nyhed:

Nu kan du betale med MobilePay på Stevns Bibliotekerne

Stevns Bibliotekerne tilbyder nu, at du kan betale ved hjælp af din smartphone.

30.01.2015 Nyhed:

Ung borgerinddragelse på mobilen

En ny mobil-app støttet af Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter skal gøre det lettere for unge at engagere sig i frivillige projekter og netværk. Appen skaber uformelle relationer mellem de unge og gør det let at følge med og engagere sig, hvor de har lyst.

15.01.2015 Nyhed:

Betal med MobilePay eller Swipp i Faxe

Faxe Kommune har, i lighed med andre kommuner i landet, gjort det muligt for borgerne, at betale med deres mobiltelefoner i kommunens biblioteker og borgerservice. F.eks. til det nye pas, kørekort eller gebyrer til biblioteket.

26.11.2014 Nyhed:

Banebrydende sundhedsinnovation vinder 100.000 kroner

En social gave om måneden til ensomme skizofrene vandt i aftes Region Sjællands innovationskonkurrence, Hackathon. Her skulle patienter, sundhedspersonale og virksomheder for første gang i Danmark sammen udvikle innovative løsninger til sundhedsvæsenet.

Sider