Du er her

NemID

08.11.2017 Nyhed:

Animationsfilm om digital kommunikation på seks sprog

Tre korte animationsfilm om Digital Post, NemID og NemSMS findes nu på seks sprog. De skal hjælpe it-udfordrede danskere i gang med at bruge de offentlige digitale løsninger.

24.10.2017 Nyhed:

To udbud på vej for MitID og NemLog-in

I de kommende måneder udbydes centrale dele af den nationale, digitale infrastruktur: Næste generation NemID (MitID) og NemLog-in. Forhåndsmeddelelserne er netop offentliggjort.

29.06.2017 Nyhed:

Animationsfilm sætter fokus på digital kommunikation med myndighederne

Tre korte animationsfilm skal hjælpe it-udfordrede danskere med Digital Post, NemID og NemSMS, så de kommer i gang med at bruge de digitale løsninger.

30.03.2017 Nyhed:

Digitaliseringsstyrelsen indleder forhandling med Nets om fortsat leverance af NemID

Digitaliseringsstyrelsen er i gang med at forberede udbuddet af MitID (næste generation NemID). Den nuværende kontrakt med Nets om NemID udløber, før det nye MitI

21.03.2017 Nyhed:

NemID har i dag ramt 4 milliarder transaktioner

Hverdagen er digital og det kommer i høj grad til udtryk i dag, hvor NemID har passeret 4 milliarder transaktioner.

13.12.2016 Nyhed:

Leverandører fra ind- og udland giver værdifuldt input til næste generation NemID

Partnerskabet for næste generation NemID har gennemført markedsdialog med en række nationale og internationale leverandører som led i forberedelsen af det kommende udbud af den løsning, der skal efterfølge NemID.

29.11.2016 Nyhed:

Udbud af driften af det nuværende NemID

Digitaliseringsstyrelsen udbyder i 2017 driften af den eksisterende NemID-løsning. Det sker for at sikre, stabil og sikker drift af NemID frem til næste generation NemID kan tages i brug.

09.11.2016 Nyhed:

Nye NemSMS-undervisningsforløb i demomiljøet til borger.dk

Hvordan tilmelder jeg mig NemSMS fra det offentlige? Hvor angiver jeg mit mobilnummer? Hvordan bekræfter jeg mit mobilnummer med en SMS-kode? Med videreudviklingen af demo.borger.dk får borgere mulighed for at øve sig på dette, i et lukket miljø – det vil sige uden brug af personlige oplysninger.

01.07.2016 Nyhed:

Nyt partnerskab skal udvikle fremtidens NemID

Digitaliseringsstyrelsen og de danske banker indgår fra den 1. juli et partnerskab omkring udviklingen af næste generation NemID. Dermed fremtidssikres et helt centralt element i den offentlige it-infrastruktur, og begge parter forventer sig meget af det nye samarbejde.

22.06.2016 Nyhed:

Brug af NemID stiger og stiger

Mere end 733 millioner transaktioner skete med NemID login i 2015. Det er en stigning på 12 procent.

Sider