Du er her

Norddjurs Kommune

15.09.2017 Nyhed:

Samarbejde vedrørende forebyggelse af IT-kriminalitet

Østjyllands Politi og kommunerne i politikredsen – herunder Norddjurs Kommune – er indgået i et samarbejde vedrørende forebyggelse af økonomisk IT-kriminalitet.

30.06.2017 Nyhed:

Ny kommunaldirektør i Norddjurs

44-årige Christian Bertelsen bliver ny kommunaldirektør i Norddjurs Kommune. Han tiltræder i sit nye job den 1. august 2017.

20.06.2017 Nyhed:

Nu skal Norddjurs’ virksomheder være blandt de bedste på internettet

Digitalisering kan nemlig sætte fuld gang i hele Danmarks vækst, eksport og jobskabelse.

19.12.2016 Nyhed:

Skraldebiler finder huller i mobildækning

Nord- og Syddjurs Kommuner har i samarbejde med Reno Djurs anvendt skraldebiler til at måle mobildækningen på Djursland. Undersøgelsen viser flere huller i de forskellige selskabers netværk.

14.10.2016 Nyhed:

Kommuner undersøger mulighederne for at samarbejde om IT og digitaliseringsopgaver

Ny undersøgelse skal afklare om Favrskov, Norddjurs og Syddjurs kommuner kan opnå fælles fordele ved at indgå et mere formelt samarbejde på it- og digitaliseringsområdet. Undersøgelsen skal bl.a. identificere de områder, hvor der er størst økonomisk potentiale.

04.03.2015 Nyhed:

Arbejdsmarkedsdirektør ansat i Norddjurs Kommune

Norddjurs Kommune har ansat Michael Engelsbæk som ny arbejdsmarkedsdirektør pr. 1. april 2015. Michael Engelsbæk kommer fra en stilling som sekretariatschef i Ældre- og Handicapforvaltningen i Aalborg Kommune. Tidligere har Michael Engelsbæk bl.a. været vicekontorchef i Kommunernes Landsforening, KKR-chefkonsulent i Region Nordjylland og regionskonsulent i Dansk Arbejdsgiverforening.

28.12.2012 Udbud:

Norddjurs Kommune annullerer valg af EG Kommuneinformation

Norddjurs Kommune har annulleret en tidligere annonceret hensigtserklæring om valg af EG Kommuneinformation som leverandør af dynamisk indkøbssystem.

20.12.2012 Udbud:

Norddjurs Kommune bekendtgør valg af EG Kommuneinformation

Norddjurs Kommune har bekendtgjort at have til hensigt at vælge EG Kommuneinformation som leverandør af dynamisk indkøbssystem på SKI rammeaftale 02.19.

12.12.2012 Nyhed:

Ny hotline skal gøre det nemmere at betjene sig selv

Nu er der hjælp at hente for borgere, der går i stå i selvbetjeningen. Syv kommuner er gået sammen om at tilbyde borgerne telefonisk hjælp til digital selvbetjening udenfor Borgerservices normale åbningstid.